Andreea Mantea refuză să-i ia telefon fiului ei: „Îl controlez rău de tot”. Vedeta, o mamă foarte autoritară

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, Instagram

Andreea Mantea a vorbit despre educația pe care încearcă zi de zi să i-o ofere fiului ei. 

Andreea Mantea încearcă în fiecare zi să-i ofere cea mai bună educație fiului său, lui David. În ciuda carierei solicitante pe care o are în televiziune, îndrăgita prezentatoare TV este foarte activă în viața micuțului, cărui își dorește să-i insufle cele mai bune principii de viață. Viața de mamă singură nu este deloc una ușoară, însă de 8 ani de zile vedea experimentează aceste sentimente, motiv pentru care pare că îi iese de minute. Așadar, chiar dacă recunoaște faptul că vrea și trebuie să fie o mamă cool, care să-i înțeleagă copilului toate nevoile pe care le are, aceasta mărturisește că, în același timp, este și foarte autoritară.

„Eu cred și îmi doresc să fiu și cool, nu știu cât îmi iese, dar îl și controlez, el nu știe, dar îl controlez rău de tot, dar nu simte. Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară. Mă respectă, mă înțelege, are o teamă care vine dintr-un respect”, a declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Mantea.

Citește și: Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Ce relație are cu fiul lor: „Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil”

Fiul Andreei Mantea nu are telefon

Când vine vorba de telefonul mobil, Andreea Mantea spune că fiul ei nu se ghidează după trenduri, la acest capitol. David nu are parte de un asemenea gadget, care este considerat a fi inutil de către vedetă. Micuțul se află în permanență cu un adult, astfel încât aceasta știe întotdeauna ce se întâmplă cu el.

“Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii”, a mai dezvăluit prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: „Asta m-a îngenuncheat”. Andreea Mantea și-a prins iubitul în pat cu altă femeie: „Mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare”

David, prezent uneori în mediul online

Cu toate acestea, Andreea Mantea nu-l privează complet pe băiat de mediul online sau de jocurile de pe telefon. Vedeta spune că cel mic primește din când un când un telefon mai vechi, unde poate naviga pe Youtube sau poate accesa jocurile preferate. Totul se întâmplă cu măsură, însă. În rest, fiul lui Cristi Mitrea și al vedetei își umple timpul cu cititul sau cu fel de fel de activități, care se desfășoară însă în afara micilor ecrane.

“Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe Youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu Youtube, dar cu limită. Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a spus Andreea Mantea, care încearcă s-i ofere fiului ei o educație aparte.

VEZI și: Cum se menține în formă Andreea Mantea. Metoda inedită care a ajutat-o să slăbească: „Este o stare de rugăciune”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel