Cristi Mitrea a rupt legătura cu Andreea Mantea. Ce relație are cu fiul lor: „Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil”

Data publicării:

Cristi Mitrea a dezvăluit în ce relații este acum cu Andreea Mantea și cu copilul celor doi. 

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste de dragoste extrem de intensă. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița”, acolo unde sportivul a luptat în fiecare ediție pentru inima frumoasei prezentatoare, iar în ciuda concurenței din reality show, acesta a reuși, în final, să o cucerească complet pe brunetă. Fericirea a durat însă puțin pentru ei, întrucât vedeta a rămas la scurt timp însărcinată, iar Cristi Mitrea nu și-a dorit inițial acest copil, la vremea aceea lansând mai multe ipoteze conform cărora David nici măcar nu i-ar aparține. Chiar dacă cei doi au încercat să păstreze o perioadă relația de dragul copilului lor, lucrurile nu s-au îndreptat deloc într-o direcție bună, motiv pentru care în ziua astăzi au rupt legătura.

Povestea de dragoste tumultoasă dintre cei doi a fost readusă în discuție în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde Cristi Mitrea l-a acuzat pe Kamara de faptul că s-a folosit de problemele de sănătate ale fiului său pentru a aduna voturi la Survivor. Pentru a se apăra, artistul i-a dat direct o replică tăioasă fostului iubit al Andreei Mantea.

„Nici ca tată n-ai voie să mă judeci, nici ca nimic! Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu. Simt nevoia să-i spun. Dacă este nepoliticos și nu știe să lase un om să vorbească când e întrebat, eu pot să-i dau niște răspunsuri atât de dure încât o să vadă cum este', i-a zis Kamara lui Cristi Mitrea.

VEZI și: Andreea Mantea, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: ”În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli”

 

Ce relație are Cristi Mitrea cu Andreea Mantea în prezent

Chiar dacă recunoaște faptul că nu obișnuiește să dea foarte multe informații cu privire la viața sa personală, Cristi Mitrea confirmă faptul că în prezent nu mai are niciun fel de relație nici Andreea Mantea, dar nici cu fiul lor.

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Andreea Mantea, dietă inedită: „Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider”. Câte kilograme are acum vedeta

 

David refuză să-și vadă tatăl

În trecut, Andreea Mantea le dezvăluia fanilor săi faptul că David nu vrea nicicum să petreacă timp cu tatăl său. În ciuda încercărilor pe care vedeta le-a făcut pentru a-l apropia pe băiat de Cristi Mitrea, copilul nu a vrut să lege o relație cu acesta, motiv pentru care celebra prezentatoare spune că refuză să-l mai forțeze pe acesta să facă ceva ce nu-și dorește. 

''Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei, David. Ce a făcut băiețelul vedetei: "Am rămas blocată!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel