Andreea Mantea, CERTATĂ de David, fiul ei: Nu mă crede, simte imediat

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Mantea a dezvăluit sacrificiile pe care le face mereu pentru David, căruia nu poate să îi spună "nu".

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară, însă asta nu o împiedică de la a fi și o mămică exemplară. Aceasta se mândrește cu David, fiul ei, ori de câte ori are ocazia, cel mic apărând adesea și la televizor cu mama sa. Totuși, îndrăgita vedeta spune că cel mic a pus-o adesea la treabă, însă aceasta nu l-a refuzat niciodată, vrând să-i facă pe plac tot timpul. Ultima dată, copilul a pus-o pe mama sa să îi gătească ciorbă, la miezul nopții.

"E foarte greu să mă acomodez cu timpul, eu dacă am ceva de făcut, fac. Azi noapte am făcut o ciorbă de văcuță, spre exemplu, foarte târziu, am făcut-o pe la 00:00, mi-a zis copilul că vrea ciorbă. I-am zis că nu avem și a zis că el vrea să-i fac ciorbă și de ce nu îi gătesc. Mi-a spus că o vrea să acră și am stat să dea în clocot și borșul.", a declarat Andreea Mantea în emisiunea Wownews, de pe Youtube. 

Andreea Mantea, complet nemachiată. Detaliul observat de fani: Fă-ți masca aceasta și vei scăpa de acnee și pete

Cum arată o zi din viața Andreei Mantea

Vedeta are de dimineața, până seara un program plin și, chiar dacă ar trebui să se odihnească corespunzător măcar pe timpul nopții, aceasta spune că uneori doarme și doar două ore. Acest lucru o face însă să recurgă, adesea, la niște gesturi care i-au stricat telefonul complet.

"Nu știu la ce oră merg la somn, poate fi 2,3,4,5. 11 nu s-a mai întâmplat de mult timp. La 7:00 trebuie să fiu în picioare, ca să îl trezesc pe David. La 06:30 sună alarma. Telefonul meu este spart, pentru că arunc cu el peste tot dimineața. Telefonul este luat în rate, iar acum trebuie să iau altul nou. Îl trezesc pe David, mergem amândoi în baie și ne pregătim în paralel. Facem planuri, îi pregătesc micul dejun și el pleacă la școală. Apoi vine copilul: Astăzi vreau paste, ciorbă și hamburger. Nu vrea să fie comandate de la restaurant, am încercat și asta. Fac comandă și îi pun în farfurie. Am ajuns să murdăresc oala, ca să vadă că am gătit eu. Nu mă crede, simte imediat: Mâncarea ta e mai bună, asta e cumpărată.", a mai povestit Andreea Mantea.

Cum arată rutina de dimineață a vedetei

După ce David pleacă la școala, aceasta mărturisește faptul că are parte de câteva momente pentru ea, în care obișnuiește să facă sport. Și seara, după ce termină de gătit și de făcut alte activități casnice, Andreea Mantea își rezervă mereu puțin timp pentru ea.

"După ce termin treaba dimineața, încep rutinele mele. Dacă nu merg pe bandă, fac câteva exerciții acasă singurică. După care, merg spre muncă. Ajunsă aici, urmăresc fetele și băieții și între timp mă și pregătesc să intru în emisie. După ce David termină școala, are kickboxing și înot și multe teme, iar eu îmi văd de filmări. După care ajungem acasă și începe o nouă nebunie. David nu poate mânca mâncarea de ieri, chiar dacă fac o oală de ciorbă. După care băița și ne separăm, mă uit la un serial, meditez, iar el se uită la desene sau se joacă, el are voie jumătate de oră. Apoi nani și povești. Trebuie mereu să-i spun povești, cele inventate îi plac cel mai mult.", a mai spus aceasta.

Andreea Mantea, DIETA cu ajutorul căreia a slăbit 10 kilograme. Care este secretul vedetei

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel