Andreea Mantea, complet nemachiată. Detaliul observat de fani: Fă-ți masca aceasta și vei scăpa de acnee și pete

Data publicării:

Andreea Mantea a postat un videoclip de rețelele de socializare, în care apare complet nemachiată.

Andreea Mantea este una dintre cele mai asumate persoane publice, fapt pentru care nu s-a ascuns niciodată din a le dezvălui fanilor ei cum arată cu adevărat, fără machiaj. Aceasta a postat recent un videoclip pe TikTok, unde apare în ambele ipostaze: fără și cu machiaj.

"Cu siguranță am nevoie de machiaj.", a fost mesajul postat de Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.

Chiar dacă se poate observa faptul că vedeta are probleme cu acneea și petele roșii, videoclipul ei nu a stârnit decât reacții pozitive. Ba mai mult, unii fani i-au recomandat Andreei Mantea chiar și câteva rețete de măști, prin care își poate curăța fața.

Andreea Mantea are probleme de sănătate

Andreea Mantea a reușit să dea jos toate kilogramele în plus pe care le acumulase, în ultima perioadă. Atât dieta, cât și problemele de sănătate, au ajutat-o în acest proces. 

„Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos. Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult.

Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină. L-am învățat și pe David să le facă. El mă moștenește din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele.”, a declarat Andreea Mantea, potrivit ego

Andreea Mantea urmează o dietă

Vedeta a ținut un regim alimentar destul de stric și și-a scos din alimentație cele mai nesănătoase obiceiuri. Acum, aceasta se mândrește cu niște rezultate de invidiat, care au făcut-o să reintre în pantalonii care la un moment dat îi erau strâmți.

„Am slăbit foarte mult. Mă laud singură. Azi mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine. Acești pantaloni cad de pe mine, pantaloni care erau mulați, ca să înțelegi. În două luni am reușit cu dietă normală. Adică cu mâncat sănătos, ca să zic așa. Adică am eliminat din prăjeli, sucuri, dulciuri, făinoase și carbohidrați, adică îi mănânc pe ăia sănătoși”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel