Andreea Ibacka și Cabral, locul „secret” de mers la plajă. Care este destinația de vacanță a celebrului cuplu

Data publicării:

Faimosul cuplu are o destinație specială de vacanță.Unde se duc cei doi pentru a se relaxa, în țară.

Andreea și Cabral sunt împreună de mai bine de 12 ani, iar ei au doi micuți Namiko, în vârstă de 5 ani, și Tiago, care are numai 2 ani. Cu toate că se află la o vârstă atât de mică, Tiago dă primele semne ale caracterului său, mai ales după ce a început să își aleagă singur hainele.

Vezi și: Cabral, mărturisiri sfâșietoare despre tatăl său: "A plecat când aveam eu două săptămâni”

Într-un interviu cu Andreea Ibacka, au putut fi dezvăluite detalii despre viața sa, dar și despre locul de vacanță pe care îl frecventează, de la malul mării. Ba mai mult, vedeta a vorbit și despre Tiago, ce se află la vârsta de numai doi ani și care o uimește tot mai mult pe mama ei.

„Am fost la noi la mare la Năvodari, acolo unde merg familiile cu copii mici, mai nou. Nu am plecat mai mult cu rulota, dar poate că recuperăm. Avem ceva planuri pentru iarnă, chiar dacă logistic o să fie un pic mai complicat… Avem o destinație de iarnă la Moș Crăciun, pe care nu o putem bifa decât în sezonul lui Moș Crăciun. Și așa că asta cred că va fi vacanța pe care o vom planifica înainte.”, a spus vedeta, notează Viva.

Mai mult de atât, partenera lui Cabral recunoaște că donează aproape toate hainele și accesoriile lui Tiago, de pe vremea când era doar un bebeluș.Copilul merge la grădiniță la nici doi ani. Pe lângă acest fapt, Tiago își alege singur hainele pentru mama sa, Andreea fiind foarte mândră:

„Și am dat, recent, și pătuț și foarte multe accesorii de bebe, pentru că terminăm așa o etapă, cea de bebe. Tiago împlinește doi ani și terminăm cu bebelușenia. E și el bărbățel. Îmi face așa plăcere să îl îmbrac. Are tot felul de veste, cămușuțe… Și, dacă îți vine să crezi, și el deja are proferințe vestimentare și îmi alege el tricourile. Vreau să îi dau un anumit tricou, iar el refuză și alege altceva. Am ajuns acolo.

Vezi și: Cu ce probleme se confruntă Cabral, când vrea să își pună copiii la somn: „Dacă îi pun în pat la 20:00… e ca și cum aș băga găina vie în cuptor!”

Cu fata eram demult la faza aceasta. Nu te aștepți la doi și la cinci ani la asta. Uite că prina sta trec eu în fiecare dimineață. Trebuie să aprob ținutele cu ei. Și de cele mai multe ori îi aranjez pe ei și în dichisesc… iar eu.. Chiar am postat pe Insta o poză cum ies copiii 'țiplă' din casă, iar tu, ca mămică ciufulită, jumătate în pijama, jumătate îmbrăcată. Dar ei sunt centrul universului nostru, ca în toate familiile.”, a mai spus vedeta, conform sursei menționate.

Având în vedere trecutul lor, Cabral și Andreea pot spune că sunt o familie împlinită și fericită, fiind realizați atât pe plan profesional, dar și personală. Cabral are o agendă foarte încărcată în ultimul timp, iar succesul de care se bucură pe scena showbizului din România greu ar putea fi contestat de cineva. Deși Andreea a oferit aceste informații din interiorul familiei lor, este bine de știut că și Cabral „participă” intens la acivitățile casei lor.

Vezi și: Educație fără fițe. Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat: „La momentul ăsta nu face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel