Cabral, mărturisiri sfâșietoare despre tatăl său: "A plecat când aveam eu două săptămâni”

Data actualizării: | Data publicării:
Cabral, captură video YouTube
Descriere foto: Cabral, captură video YouTube

Cabral are o poveste de viață cutremurătoare. Prezentatorul TV a fost părăsit de tatăl său când avea doar câteva săptămâni.


Cabral a fost invitat în emisiunea la Măruță, de la PRO TV, acolo unde a povestit despre cum a încercat să se apropie de tatăl său, în ciuda faptului că acesta l-a părăsit când avea doar câteva săptămâni. 


"A plecat când aveam eu două săptămâni. A plecat la pâine și acolo a rămas, era o coadă la franzele, nu a mai găsit drumul spre casă. Nu mai e demult treaba sensibilă, eu am crescut cu tată, Mircea îl cheamă, am ajuns copt încât să nu aduc lucruri dureroase că îmi fac mie rău. (...) Am mai vorbit când aveam 13 ani și jumătate, l-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când aveam 32 de ani. (...) A fost ciudat când l-am văzut.(...) La 26 de ani, de ziua mea l-am sunat. El stătea în Congo. L-am sunat și am vorbit câteva zile, dar nu a durat relația. Apoi la 30 și, m-am dus cu fiica mea mare la Paris, l-am cunoscut pe el și pe frații mei, am acolo doi frați, două surori, mai am o soră în Barcelona și un frate în Canada. Mai am un frate în Congo. Șase în total. (...) Nu te uita așa, tata a avut dragoste de dat.(...) Nu mai vorbesc acum cu tata, el e în Congo, e în politică, e cu treaba lui. (...) Nu mi-a lipsit, am avut tată. Dacă nu aveam, îmi lipsea(...) S-a întâmplat și așa a decurs viața. (...) Nu a fost ușor, dar așa a fost. Sunt oameni care se luptă din prima zi. Aia e, nu toți pot să fie părinți. Mama a fost bombă, foarte puternică buzoianca.", a declarat Cabral în emisiunea de la PRO TV. 


Cum l-a transformat lipsa tatălui


Cabral a povestit pe blogul său suferințele prin care a trecut în copilărie. Prezentatorul TV spune că este încă marcat de traumele din primii ani de viață și că a muncit din greu pentru a-și depăși condiția. 

Abandonat de tată la doar câteva săptămâni, Cabral a fost crescut de mama sa. 

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. 

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”,  a povestit prezentatorul TV pe blogul său.

 

Cabral a schimbat multe joburi până a ajuns să lucreze în televiziune. 

„Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…)  Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas.(…)  Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de „nu poți” și nici de ”, a mai povestit prezentatorul TV.

Deși are în spate o poveste tristă pe care a transformat-o în succes, prezentatorul TV spune că nu se consideră un exemplu, însă îi încurajează pe toți să aibă încredere în ei și să lupte pentru ceea ce-și doresc în viață. 

„Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt.  Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. (…)  Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele.  Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. (…)  Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice.  Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a mai dezvăluit vedeta. 

 

 

Cabral prezintă o nouă emisiune: „E complet sărit de pe fix! Este neașteptat de la cap la coadă”

 

Săriți de pe fix! se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. Cel mai nebun show de divertisment din România va fi prezentat de Cabral, iar invitații săi sunt aleși pe sprânceană.

Emisiunea are 10 invitați permanenți (8 în fiecare ediție) care vor fi puși la grea încercare de Cabral, prezentatorul emisiunii. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate vor trebuie să „cânte” după cum dirijează Cabral, iar repetițiile nu sunt acceptate. Totul se filmează din prima, indiferent de rezultatul final. Dar, un lucru e cert: se va râde pe rupte.

 

”Acest proiect nu are numele ăsta din întâmplare, chiar e complet sărit de pe fix! Am avut noroc cu un casting de comedianți și tineri, și fresh, dar în același timp cu experiență, care pot fi săriți de pe fix în așa fel încât să se bucure și cei de acasă. Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, a spus Cabral, prezentatorul emisiunii Săriți de pe fix! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel