Educație fără fițe. Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat: „La momentul ăsta nu face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic”

Cabral și Andreea Ibacka și-au înscris fiica la o grădiniță de stat și sunt foarte fericiți cu alegerea lor.

Cabral și Andreea Ibacka încearcă să își crească cei doi copii cu valori solide și să-i pregătească pentru a deveni adulți responsabili. Fiica celor doi merge la o grădiniță de stat, la doar câteva minute distanță de casă, acesta fiind motivul pentru care au ales această unitate de învățământ. Mai mult, Cabral este de părere că fiica sa nu este la vârsta la care să aibă nevoie de fițe, în materie de educație. 


„Am ales o grădiniță din cartier, care are două proprietăți foarte importante: educatori cu experiență, dedicați meseriei lor. Și e aproape de casă. Nu credem că la momentul ăsta face diferența o grădiniță de fițe, cu heliport și nume bombastic. Și nici nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore pe zi doar pentru grădi. Și cred că am ales perfect, facem 6 minute cu bicla și Doamna Luiza este fix ce-are nevoie orice copil de vârsta asta sau mai mare!”, a declarat Cabral pentru Viva. 


Fiica celor doi, Namiko, a venit pe lume în 2018, iar micuțul Tiago în 2021. Deși atât Cabral, cât și Andreea, au un program solicitant, cei mici nu simt niciodată lipsa părinților. În cazuri extreme, micuții îi au alături pe bunici, care se implică activ în creșterea lor. 

„Avem mare noroc că bunicii sunt lângă noi, sunt harnici și plini de energie, preiau și ei din efort. Mai mult, avem noroc de faptul că programul nostru de filmare diferă mult și de cele mai multe ori nu se încalecă. Asta înseamnă că unul dintre noi e pe acasă”, a mai spus acesta pentru sursa citată. 

Ce fel de educație le oferă micuților

La capitolul valori, prezentatorul TV are o serie de lecții pe care își dorește să le transmită copiilor săi. Reguli simple, după care trăiesc și ei. 


„Aici mă forțezi să folosesc cuvinte mari și pompoase, și evit să mă umflu în pene. Cred că le oferim aceleași gânduri pe care orice român normal la cap le transmite copiilor: respectă-i pe alții, respectă-te pe tine, ai grijă de ceilalți și ai grijă și de tine!”, a dezvăluit prezentatorul TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 sep 2023, 17:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience