Andreea Ibacka, adevărul despre relația cu Cabral: „Nu mai dormim în același cameră de 4 ani”

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka, foto Instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka, foto Instagram

Andrea Ibacka a dezvăluit că nu mai doarme în pat cu soțul ei de mai mulți ani. 

Andreea Ibacka a fost invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, unde a vorbit despre căsnicia ei. Soția lui Cabral a dezvăluit că nu mai împart aceeași cameră de mai mulți ani.  și a dat din casă despre Cabral. 


„Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, nu sunt iubita clasică,  fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățește. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată.", a dezvăluit actrița, în emisiunea de la PRO TV. 

Andreea Ibaka, adevărul despre incendiul de la botezul fiului ei: „Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit”


Apoi, Cătălin Măruță a lansat o avalanșă de întrebări legate de căsnicia celor doi. 

Catalin Măruță: Cine este cocoșul la voi în casa?

Andreea Ibacka: Vai de capul meu! Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic sa mă pun bine cu el, că poate schimbă yala.


Catalin Măruță: Cum te alintă Cabral?

Andreea Ibacka: "Dei, de la ardei. Mic. Și nu pot să zic...Am omis Zeița, dar cred că e peiorativ."

Catalin Măruță: Care este cea mai mare frică a lui Cabral?

Andreea Ibacka: "Criza vârstei mijlocii ne-a lovit deja, el numără verile, pentru el vara este supremul, că atunci sunt festivalurile. El nu trece prin viață degeaba, îi place să trăiască experiențe, se bucură de orice trăiește. A sărit cu parașuta, merge cu bărcile, are multe pasiuni.  Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit la o vârstă mică, prevenția este importantă, dar trebuie sa trăiești fiecare zi ca și cum mâine nu e. Și el e genul acesta de om. "

Catalin Măruță: Ce a zis Cabral prima dată când te-a văzut?

Andreea Ibaka: "El mă văzuse și a mai leșinat o data după mine, m-a întâlnit într-o benzinărie, înainte să fim colegi la Buftea, de atunci i-am dat cu leuca în cap. Cred ca faptul ca sunt minionă i-a plăcut. Când m-a văzut oficial, el nu l-am simpatizat foarte tare în prima faza, la prima lectură a scenariului, eu eram în prima banca, el mai în spate, și pentru că doream apă, nu doream să deranjez lumea din spate, el a sesizat asta și-a dat apa zicându-mi „poftim apa, prăpădito.””

Cabral, adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibaka: „Nu e nimic perfect la noi. Ne dezamăgim reciproc”

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare, locul în care aceștia își petreceau cel mai mult timp. Încă din prima zi în care a văzut-o pe tânăra actrița, Cabral a pus ochii pe ea.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

Cabral, cerere în căsătorie ca în filme. Andreea Ibaka: „A fost interesat de carcasă”

”Eu am lăsat mai mult de la mine”

Când vine vorba de cine este persoana mai tolerantă în cuplu, artista spune că, de cele mai multe ori, ea este cea care cedează prima. Aceasta se consideră totuși foarte norocoasă, datorită faptului că și-a găsit un partener care să o înțeleagă perfect.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel