Cabral, cerere în căsătorie ca în filme. Andreea Ibaka: „A fost interesat de carcasă”

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibaka, foto Instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibaka, foto Instagram

Andreea Ibaka a făcut dezvăluiri despre momentul în care Cabral a cerut-o în căsătorie.

 

Andreea Ibaka și Cabral formează unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul românesc. Și-au unit destinele în urmă cu 10 ani, după 3 ani de relație. Frumoasa actriță își amintește de perioada de început a relației lor și mărturisește că prezentatorul TV a avut mult de muncă pentru a ajunge la inima ei. 

 

 

„Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui, ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta. El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile', a povestit Andreea Ibacka  la Antena Stars.


După 3 ani de relație, a venit momentul să ducă povestea la un alt nivel. Cabral și-a anunțat intenția de a o cere în căsătorie pe Andreea chiar la televizor, în direct. Actrița a aflat ulterior, de la prieteni. Și pentru că cererea trebuia să fie una directă, Cabral s-a postat la balconul actriței, în genunchi, acolo unde i-a adresat marea întrebare. 

Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiune, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu, practic, am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta.

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el', a povestit Andreea Ibacka.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel