Andreea Ibaka, adevărul despre incendiul de la botezul fiului ei: „Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit”

Andreea Ibaka a vorbit despre botezul fiului ei, dar și despre incidentul neplăcut care a sfârșit petrecerea brusc. 

Cabral și Andreea Ibacka și-au creștinat copilul cel mic, pe Tiago, pe 14 mai. Pe lângă momentele frumoase de care s-au bucurat la acest important eveniment, cei doi au avut însă parte și de o surpriză mai neplăcută, care le-a dat, atât lor, cât și invitaților, câteva momente de panică. Chiar în vecinătatea locului unde a avut loc petrecerea botezului a izbucnit un incendiu destul de mare. Petrecerea a fost astfel întreruptă pentru câteva momente, până când focul a fost stins, iar pompierii au declarat faptul că nu sunt victime. 

Invitată în emisiunea Vorbește lumea, Andreea Ibaka a povestit cum au decurs lucrurile și care a fost cauza incendiului. 


„A fost, la fel ca și botezul lui Namiko, cea mai frumoasă zi din viața mea. M-am bucurat că am avut patru generații din familia noastră prezente la eveniment. Chiar și bunicii și străbunicii au petrecut alături de noi.

Treaba asta cu botezul acasă, cu garden party, așa cum ne-am dorit noi, este până la urmă ca mersul cu rulota. Pentru noi a fost bine, pentru că ne-am dorit ca cele mai frumoase momente să se întâmple în locul nostru preferat. (....) Vecinii noștri au făcut un grătar, „mai nereușit”.  A fost un incediu în toată regula. Cel mai importat este că nimeni nu a fost rănit. Au fost doar câteva pagube materiale”, a povestit actrița în emisiunea de la PRO TV.

 

Cabral „a fost omul momentului”. 

„Am spus și pe Instagram: dacă vine sfârșitul lumii îmi doresc să-l petrec alături de el, în primul rând pentru că este soțul meu și îl iubesc, iar în al doilea rând pentru că sunt cele mai mari șanse pentru ca alături de el să scap...de sfârșitul lumii.

Chiar este foarte organizat., calm. A mutat mașini, rulote, a evacuat oameni, câini...ce a prins acolo, a mufat furtunul, a udat gardul, garajul”, a mai spus Andreea Ibaka. 

Cabral și Andreea Ibacka, momente de panică, în timpul petrecerii organizate în cinstea fiului lor: „Se putea transforma într-un coșmar”

 

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut în 2007 și formează o familie în adevăratul sens al cuvântului de 11 ani. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când familia lor a devenit completă, pentru că frumoasa actriță a devenit mămică pentru a doua oară. Când vine vorba de căsnicia lor, frumoasa blondină spune că aceștia se înțeleg mult mai bine, decât la începutul relației. De asemenea, cele mai mari provocări au venit odată cu cei doi copiii, aceștia trecându-le cu brio.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (...) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mărturisit Andreea Ibacka, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

 

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Cabral

Chiar dacă pe internet pare că în cuplul lor este totul lapte și miere, actrița spune că, în realitate, există certuri și în familia lor. Unele sunt chiar legate de creșterea copiilor. Totuși, aceste probleme sunt rezolvate prin comunicare, spune soția lui Cabral.

„Noi nu avem o relație perfectă, avem o relație absolut normală și cred că în orice relație există și diferențe de opinie. Și în creșterea copiilor, de exemplu, dar important e să comunicăm, să avem așteptările corecte”, a adăugat vedeta.

Cum s-au cunoscut cei doi

Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare, locul în care aceștia își petreceau cel mai mult timp. Încă din prima zi în care a văzut-o pe tânăra actrița, Cabral a pus ochii pe ea.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

”Eu am lăsat mai mult de la mine”

Când vine vorba de cine este persoana mai tolerantă în cuplu, artista spune că, de cele mai multe ori, ea este cea care cedează prima. Aceasta se consideră totuși foarte norocoasă, datorită faptului că și-a găsit un partener care să o înțeleagă perfect.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timpGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 18 iun 2022, 11:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience