Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj îndrăzneț la 49 de ani. Ce mesaj a ales prezentatoarea TV

Data publicării:

Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj, dezvăluind pe rețelele de socializare ce a ales să-și deseneze permanent pe corp.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și vechi prezentatoare de știri de la noi din țară. Dacă atunci când este la pupitru, vedeta are o atitudine extrem de serioasă și sobră, în viața de zi cu zi acest lucru se schimbă. Fanii au putut-o vedea deseori pe aceasta la extrem de multe petreceri, festivaluri, însoțită deseori de fiica ei sau de diferite influencerițe mai tinere. Se pare că Andreea Esca trăiește din plin orice moment din viață și nu spune nu niciunei provocări. Acest lucru ni-l dovedește și ultima decizie pe care a luat-o aceasta. Ajunsă la vârsta de 49 de ani, celebra prezentatoare s-a decis să-și facă primul tatuaj permanent. Lipsită de orice inhibiție, vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare mesajul pe care a ales să ș-il imprime chiar pe șira spinării. 

”Te iubesc” este mesajul pe care Andreea Esca și l-a imprimat pe spate.

Cum se ține Andreea Esca departe de riduri

Chiar dacă foarte multe femei sunt curioase de ritualul de înfrumusețare prin care Andreea Esca reușește să se mențină într-o stare fizică atât de excelentă, prezentatoarea TV a dezvăluit recent faptul că nu are niște tabieturi ieșite din comun.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani.

Cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi.

Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!', a declarat Andreea Esca în cadrul unui podcast, potrivit VIVA

Dieta Andreei Esca. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reușit să slăbească 9 kilograme

Adina Alberts confirmă faptul că Andreea Esca nu are intervenții estetice la nivelul feței

Mai mult, în urmă cu un an, medicul estetician Adina Alberts afirma că Andreea Esca i-a mărturisit că nu își dorește să apeleze la operații estetice și că nu pune preț pe genul acesta de proceduri de înfrumusețare.

 „Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine”, povestea Adina Alberts, în urmă cu un an.

„Cristina Șișcanu, DIETA prin care a slăbit opt kilograme: ”Lucrul ăsta mă ajută la slăbit”

Cum a reușit prezentatoarea știrilor Pro TV să slăbească

Andreea Esca a reușit să scape de 6 kilograme în plus, după ce a apelat la ajutorul specialiștilor. Atunci însă, vedeta a realizat că este vorba despre cum combini alimentele, mai degrabă decât cantitatea pe care o consumi.

„Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, la Simona Colonescu, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la o clinică, la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a spus Andreea Esca pentru click.ro.

Tania Budi, DIETA unei siluete de invidiat: ”Am eliminat...” Corp de adolescentă la 54 de ani


Vedeta spune că nu se mai simțea bine în pielea ei, așa că a luat decizia să schimbe ceva. A eliminat dulciurile din dietă și a urmat cu sfințenie regulile recomandate de specialiști. 

 

„De exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa. Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine” a mai spus vedeta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel