De ce Catinca Roman nu s-a căsătorit niciodată până la vârsta de 56 de ani: „Am stat mult și m-am gândit la chestia asta”

Data publicării:
Catinca/ captură video Youtube, Ce mai spun vedetele?
Descriere foto: Catinca/ captură video Youtube, Ce mai spun vedetele?

Catinca Roman a dezvăluit motivul pentru care nu și-a oficializat nicio relație în fața lui Dumnezeu, dar nici în fața stării civile până în prezent.

Catinca Roman nu a ajuns în fața altarului până la vârsta de 56 de ani, lucru care i-a făcut pe mulți să-și ridice mai multe semne de întrebare cu privire la decizia radicală a vedetei. Aceasta nu a format o căsnicie nici cu tatăl fiicei sale, care a plecat din viața celor două de cât Calina avea o vârstă destul de fragedă. În acest sens, chiar dacă spune că nu este 100% sigură de motivul pentru care nu și-a întemeiat niciodată o familie în adevăratul sens al cuvântului, Catinca este convinsă de faptul că această decizia s-a fondat și pe baza traumelor din copilăria sa.

„Am stat mult și m-am gândit la chestia asta. Încă nu sunt 100% lămurită, poate reușesc împreună cu terapeuta mea să mă gândesc de ce nu am făcut pasul ăsta. Cred că vine tot dintr-o traumă, o frică interioară, de abandon, pentru că părinții mei, mama cu tatăl meu biologic, s-au despărțit când eu aveam 8 luni, după care am crescut cu un tată vitreg, într-o familie în care lucrurile au luat-o razna la un moment dat, mă refer la schimbarea din 89, dar nici înainte nu a fost minunat și atunci probabil că asta și-a lăsat o amprentă asupra mea. Pe de altă parte, cred că nici hârtia aia nu-ți conferă vreo siguranță.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii PlayTalk.

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman să-și crească singură copilul: „Calina nu a ținut deloc legătura cu tatăl ei”

Cum a fost relația cu tatăl vitreg, Petre Roman

Astfel, Catinca și-a deschis sufletul și a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Petre Roman, cel care a „adoptat-o”, după ce mama sa, Mioara, a divorțat de tatăl biologic și și-a refăcut viața. Astfel, în ciuda dorinței sale de a forma o relație autentică și frumoasă cu tatăl biologic al Oanei Roman, aceasta spune că nu i s-a oferit ocazia, simțindu-l pe Petre Roman adesea extrem de rece, dar și insensibil cu privire la sentimentele și dorințele sale. 

„Relația mea cu tatăl meu vitreg a fost rece, inexistentă, pentru că mama se ocupa de cam tot, de mine. Nu pot să spun că nu am învățat lucruri de la el, pentru că e un tip extrem de deștept, educat, însă cred că dacă ar fi să pun într-o balanță moștenirea culturală pe care am primit-o de la el cu lipsa de afecțiune, balanța atârnă greu în partea de lipsă de afecțiune, de empatie, de răceală, poate de comportament adolescentin.”, a declarat Catinca Roman în cadrul emisiunii PlayTalk.

VEZI și: Ce moștenire i-a lăsat Mioara Roman Catincăi. Cum se simte vedeta după moartea mamei ei: „Sunt împăcată”

„Se punea pe egal cu noi, copiii”

Astfel, Catinca spune că această traumă din copilărie a marcat-o extrem de tare, reușind abia acum, zici de ani de zile mai târziu, să treacă peste ele și să le înțeleagă. 

„Se punea pe egal cu noi, copiii, de concurență în atenția mame, dar asta este. Cred că toți avem diverse traume, probleme venite din copilărie și important este ca la un moment dat să încercăm să avem grijă de ele, să înțelegem de unde ne vin nefericirile, depresiile, stările proaste și, cel mai indicat ar fi cu ajutorul unui terapeut, dar există și alte metode.”, mai spune aceasta.

Citește și: Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub controlGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel