Andreea Bănică, o mamă extrem de EXIGENTĂ: Cum să fii prieten cu copilul tău?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei, dar și despre căsnicia cu Lucian Mitrea.

Andreea Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei Sofia, în vârstă de 13 ani, cu ocazia unui eveniment monden, în care cele două și-au făcut apariția împreună. Dacă fiica ei spune despre vedetă că nu este o mamă foarte exigentă, artista recunoaște faptul că își cerată copiii zilnic, iar, înainte de a le deveni cea mai bună prietenă, aceasta vrea să fie o mamă perfectă, care să le ofere educația potrivită. 

"Acum ea a ales cu ce să mă îmbrac, dar de obicei mă îmbrac singură, pentru că am învățat de la ea. Mama dacă are dreptate este exigentă, dar nu chiar foarte exigentă. Mă și înțelege, e ok.", a spus Sofia, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

"O înțeleg, ce să fac, acum e și vârsta. Încerc să o înțeleg cât de mult pot. Sunt momente în care e dificilă, ajungem greu la un numitor comun. Până la urmă ajungem. Ori lasă ea, ori eu de la mine, de obicei ea. Normal că o cert zilnic, e normal. Totuși e un copil. Ăla mic o supără mereu, ea nu mai poate, nu e ușor.", a spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică le închide gura celor care o critică: Nu am operații estetice

Andreea Bănică nu-și dorește să fie cea mai bună prietenă a fetei ei

"Eu când aud chestia asta cu cele mai bune prietene.. cum să fii prieten cu copilul tău? Păi asta ar însemna să îi spun toate dedesubturile vieții și invers. Încă nu e cazul. Mai târziu. Ea are 13 ani și e copilul meu, eu sunt mama ei și nu pot decât să o sfătuiesc în bine. Mai târziu, când va crește, cu siguranță atunci vom deveni cele mai bune prietene. Și ea se va schimba și va înțelege mai bine lucrurile. Acum e vârsta în care începe răzvrătirea.", a continuat artista.

Ce spune artista despre relația pe care o are cu Lucian Mitrea

Andreea Bănică, diagnosticată cu DIASTAZĂ. Simptomele care au trimis-o la medic: „E o mică umflătură în partea de jos a abdomenului”

Andreea Bănică este împreună cu Lucian Mitrea de 25 de ani și, chiar dacă de-a lungul timpului s-au speculat diferite lucruri despre cei doi, artista spune că nimic nu este adevărat. Cei doi petrec însă într-adevăr mai puțin timp împreună, din cauza faptului că bărbatul este mereu plecat pe drumuri, cu diferite afaceri.

"Majoritatea timpului e plecat de acasă, dar când are timp stă mereu cu noi, deci da, se implică cât poate și el.", a spus Sofia, fiica celor doi.

"Grija mai mare o are de Noah, pentru că este mai mic și îi trebuie atenție multă. Încercăm să fie armonie în casă, când plecăm toți patru e haos. Pe mine nu mă interesează ce s-a speculat. În orice relație există mici certuri, neînțelegeri. Ce scriu alții nici n-are rost să comentez.", a punctat Andreea Bănică.

Andreea Bănică, motivul pentru care nu mai poate avea copii. Mărturisirile făcute de vedetă: ''Mi-aș fi dorit trei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel