Andreea Bănică, motivul pentru care nu mai poate avea copii. Mărturisirile făcute de vedetă: ''Mi-aș fi dorit trei”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bănică, Instagram

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care nu poate să mai rămână însărcinată. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta are o carieră de succes și o familie cu care se mândrește. Artista este căsătorită cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii minunați, un băiețel pe nume Noah, dar și o fiică, Sofia. Cu toate astea, Andreea Bănică a recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă consideră că vârsta nu îi permit acest lucru. 

''Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

 

Andreea Bănică, drama de nedescris

Andreea Bănică știe cum să-și mascheze durerea. Ca orice artist, vedeta afișează mereu un zâmbet și încearcă să aducă voia bună în jurul ei. În spatele zâmbetului molipsitor, artista duce o poveste de viață extrem de tristă. De sărbători, cântăreața merge să-și viziteze părinții, la cimitir. 

Andreea Bănică și-a perdut părinții cu ani în urmă. Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. Mama ei s-a stins din viață chiar în momentul în care ea se afla pe scenă. A aflat vestea tragică abia după ce a terminat de cântat. 

Recent, vedeta a mers la cimitir, împreună cu sora ei, pentru a le aprinde o lumânare celor care le-au dat viață. 

”Sunt pe drumul către cimitir, nu am fost de foarte mult timp, cred că de anul trecut, din vară, la părinții. Îmi doresc să ajung la părinții mei, acolo unde sunt înmormântați. Sora mea mă așteaptă. Mă duc să aprind o lumânare, să pun niște flori și să-mi amintesc de vremurile frumoase pe care le-am petrecut alături de ei.

Deși au fost puține, am trăit practic mai mult fără ei decât am trăit alături de ei. Nu doresc nimănui treaba asta. Nu doresc nimănui să i se întâmple treaba asta. Asta este viața. Ăsta este destinul meu. Mergem mai departe!”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel