Andreea Bănică a trecut prin clipe de coșmar: „Am făcut foarte urât, am țipat”. Artista și-a pierdut copilul

Captură video Instagram/ Andreea Bănică
Descriere foto: Captură video Instagram/ Andreea Bănică

Andreea Bănică s-a confruntat cu  momente de panică, după ce fiul mai mic al vedetei a dispărut.

Andreea Bănică a trecut prin clipe de coșmar în vacanță, unde l-a pierdut pe Noah, fiul ei. Artista spune că a intrat atât de tare în panică, încât a pus tot hotel în alertă, pentru a-l căuta pe cel mic. Vedeta recunoaște că a avut o reacție extremă, sperietura fiind la un nivel foarte ridicat. Când vine vorba de Sofia însă, Andreea Bănică mărturisește că nu a experimentat astfel de trăiri cu ea, ba chiar o va lasă pe aceasta să plece singură în vacanță, departe de casă.

„Pe Noah l-am pierdut în hotel, în vacanță. Păi ce crezi, am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare! I-am trezit pe toți, am făcut foarte urât, am țipat, am intrat într-o panică totală! Pe Sofia nu am pierdut-o însă niciodată, Doamne ajută, că nu știu ce s-ar fi întâmplat atunci!

Acum Sofia e mare, are 14 ani. O s-o las anul acesta să plece singură în vacanță cu prietenele, în Grecia. Nu sunt genul de mamă sperietoare, genul: aoleu pleacă copilul, ce să mă mai fac!”, a declarat Andreea Bănică, pentru Click!

Andreea Bănică a fost hărțuită sexual: "M-am speriat foarte tare"

”Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu”

De asemenea, artista spune că întotdeauna s-a confruntat cu această teamă. Totul se datorează și experiențelor prin care a trecut solista la propriile concerte, când diferiți copii se pierdeau de părinții lor, iar aceasta trebuia să anunțe public faptul că cei mici s-au rătăcit.

„Am această fobie, recunosc. Mi-e frică să nu-mi pierd copiii de când mă știu eu. Am și motive pentru că, la toate concertele mele în aer liber, se întâmplă să se mai piardă câte un copil, tocmai când sunt eu pe scenă. Și culmea, eu sunt cea care trebuie să anunț că s-a pierdut copilul respectiv.

Nu e un moment prea plăcut. Nu vrei să știi cum este sentimentul ăsta de a-ți pierde ce ai mai drag pe lume. Îmi e foarte frică de acest lucru, toată viața am avut frica asta!”, a mai mărturisit Andreea, pentru sursa citată.

Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”

Andreea Bănică și-ar mai dori un copil

Artista este căsătorită cu Lucian Mitrea și au împreună doi copii minunați, un băiețel pe nume Noah, dar și o fiică, Sofia. Cu toate astea, Andreea Bănică a recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă consideră că vârsta nu îi mai permite acest lucru. În acest sens, vedeta vrea să le ofere ce este mai bun copiilor pe îi are deja și pe care îi iubește foarte mult.

''Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră.

Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm'', a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, o mamă extrem de EXIGENTĂ: Cum să fii prieten cu copilul tău?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iun 2022, 14:55 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience