Andreea Bănică a fost hărțuită sexual: "M-am speriat foarte tare"

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Andreea Bănică a povestit momentele cumplite prin care a trecut în adolescență, când a fost hărțuită sexual.

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a dezvăluit mai multe aspecte din viața personală. Printre acestea, vedeta a vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din viața ei. Ele au început încă din copilărie, când Andreea a recunoscut faptul că a fost hărțuită sexual de două ori. Totul a avut loc la școala în care studia, profesorii fiind cei care au vrut să abuzeze de inocența acesteia. Tot ceea ce a putut să facă artista a fost să-i povestească mamei sale, pentru că dacă tatăl acesteia ar fi aflat prin ce a trecut, ar fi acționat extrem de impulsiv.

"Am fost hărțuită sexual de două ori. Cu profesorul respectiv la meditații, a fost un moment foarte urât. M-am speriat foarte tare și tremuram din toate încheieturile. Nu mai puteam să mă adun. Fiind și mică, nu știam nici cum să procedez. Profesorul a văzut că m-am pierdut cu firea, mi-a dat voie să plec, eu nu i-am spus nimic. Când am ajuns acasă, i-am spus mamei mele, nu voiam să-i spun tatei. Și mama mi-a zis să nu-i spun tatălui, că va ieși foarte rău. A doua oară a fost tot în liceu, când un profesor m-a scos la tablă și aveam o fustă lungă, până la glezne și mi-a spus să ridic fusta mai sus"., a dezvăluit Andreea Bănică în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Andreea Bănică nu se uită la bani. Ce sume cheltuie vedeta pe haine: „Mi-am dat seama că merit”

Andreea Bănică, încurajată de tatăl ei să pozeze în revistele pentru adulți

Andreea Bănică este una dintre artistele care a primit sume enorme de bani, pentru a poza în cea mai populară revistă de adulți de la vremea aceea. Vedeta a recunoscut însă că singură, nu ar fi luat această decizie, pentru că era mult prea rușinoasă. O mare influență a avut-o, în acest caz, tatăl ei, care a încurajat-o cu orice preț să accepte oferta. Artista spune însă că suma de bani câștigată a fost pe măsura sacrificiului, iar din aceștia și-a cumpărat chiar și un apartament , pe care îl mai are și în ziua de astăzi.

"Acum aș arăta mai bine dezbrăcată. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. A fost o sumă mare de bani, 10.000 de dolari am primit pentru pictorialul acela. Pentru mine au fost niște bani căzuți din cer. Într-adevăr, cu rușinea mea, abia m-au convins tatăl meu și Lucian să pozez în această revistă, tatăl meu când a auzit mi-a spus: Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog tată să pozezi. L-am făcut în toate felurile, i-am zis că e nebun, cum să spună tatăl meu așa ceva. Ei bine, când a venit oferta, amândoi au complotat și s-au pus de comun acord să pozez în această revistă. Am pozat în bikini, i-au scos în Photoshop, așa de mare era rușinea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu voiam să o văd, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea.", a mai dezvăluit artista.

Andreea Bănică, motivul pentru care ea și Alex Velea au rupt orice legătură. Artista i-a fost nașă la cununie: "De aici a plecat"

Andreea Bănică, avansuri de la un miliardar. Ce cadou scump a vrut să-i ofere: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel