Andreea Bălan, suma de bani pe care o cere pentru a cânta la un evenient privat

Data publicării:

Andreea Bălan cere o sumă destul de mare de bani, pentru a onora un eveniment privat.

Andreea Bălan este una dintre cele mai aperciate artiste din țara noastre. Cu experiență în domeniul muzical de peste 20 de ani, vedeta a intrat prima data la inima publicului în formula Andre, când împărțea scena cu Andreea Antonescu. După ce formația s-a destrămat, solista a ales să-și ducă mai departe pe cont propriu cariera muzicală, oamenii fiind foarte receptivi la această nouă idee. Astăzi, artista este cunoscută, în primul rând, pentru show-urile excepționale pe care le face și pentru momentele artistice care nu lipsesc niciodată din cadrul concertelor sale. În acest sens, nici tariful pe are Andreea Bălan îl cere pentru un eveniment nu este chiar mic Potrivit impact.ro, pentru doar o oră de spectacol, vedeta cere onorariul de 2.500 de euro, în care include și momentele artistice. Dacă vrei ca Andreea Bălan să cânte însă toate noaptea, atunci situația se schimbă și va trebui să scoți din buzunar între 10.000 și 15.000 de euro.

Andreea Bălan, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Secretul siluetei perfecte: ”Asta mă menține în formă”

 

Andreea Bălan are o carieră de succes

Vedeta nu se oprește însă la veniturile câștigate din cariera muzicală, fiind implicată în alte multe proiecte de televiziune. Aceasta abia ce s-a întors de aproximativ o lună din „America Express”, unde a mers însoțită de Andreea Antonescu și umrează să înceapă filmările pentru show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva”, unde se află pe scaunul juraților de 18 sezoane. Toate acestea vin pe lângă activitatea și campaniile pe care vedeta le desfășoară zilnic în mediul online. În acest sens, se pare că Andreea Bălan se află, fără doar și poate, într-o perioadă care îi priește foarte bine.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea: ”Timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând”

 

Cum se menține artista în formă

Activitatea profesională îi impune blondinei să aibă o siluetă ca trasă prin inel, exact după cum și-a obișnuit publicul în tot acest timp, de când este în lumina reflectoarelor. În acest sens, Andreea Bălan spune că nu există niciun sacrificiu major pe care să-l facă, pentru a se menține la aceeași greutate constantă. Mai mult, în timp ce unele femei și-ar dori să aibă corpul de invidiat al artistei, alte persoane i-au spus acesteia că ar trebui să  mai pună câteva kilograme în plus, pentru că este prea slabă. Așadar, Andreea Bălan a ascultat întocmai sfatul primit de la fanii săi, motiv pentru care a început să mănânce mai multe... dulciuri. Vedeta spune că are o slăbiciune pentru deserturi, iar, în spirit de glumă, a spus că acesta este modul inedit prin care reușește să se mențină într-o formă atât de excepțională. 

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) plus alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel