Andreea Bălan, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Secretul siluetei perfecte: ”Asta mă menține în formă”

Data publicării:

Andreea Bălan s-a fotografiat într-o ipostază extrem de provocatoare la piscină.

Andreea Bălan profită din plin de zilele călduroase ce au mai rămas din această lună de vară, printr-o binemeritată vacanță. Vedeta a plecat pentru câteva zile împreună cu fetele ei într-o locație de vis, departe de grijile cotidiente. Și, după cum și-a obișnuit deja fanii, aceasta postează extrem de des pe rețelele de socializare, pentru a-și ține comunitatea cât mai aproape. De data aceasta, fosta soție a lui George Burcea a scăpat de orice inhibiție și s-a fotografiat chiar de pe marginea piscinei, într-o ipostază extrem de provocatoare. Faptul că celebra artistă are o siluetă de invidiat era cunoscut de toată lumea, însă acum Andreea Bălan le-a demonstrat tuturor faptul că, dacă vrei, poți să menții echilibrul între o carieră de succes, familie și un stil de viață cât mai sănătos.

 

 

Cum se menține în formă Andreea Bălan

Andreea Bălan a avut întotdeauna o siluetă perfectă, ca trasă prin inel, pentru care însă artista face sacrificii destul de mari. Jurata ”Te cunosc de undeva” are doar două mese pe zi, unde nu exagerează niciodată cu cantitatea. Totuși, acest lucru îi permite vedetei să se răsfețe și cu câte un mic desert.

”Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă”, a spus Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro

George Burcea, înțepături subtile la adresa Andreei Bălan: ”Sunt terorizate de câte poze fac. Eu petrec timp de calitate cu fetele mele”

 

”Dansul mă menține în formă”

Totuși, pe lângă alimentația destul de restrictivă, Andreea Bălan mai are însă un secret, ce o ajută să arate impecabil. Este vorba despre efortul fizic, pe care aceasta îl face aproape zilnic.

„Când dansez sunt fericită. Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în această perioadă să dansăm până la epuizare.

Fac exerciții în grădină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, a mai mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan, ADEVĂRUL despre viața sentimentală: Un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu

 

 

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan a fost invitată recent în cadrul podcastului Gândește diferit, realizat de Radu Constantin, unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa cu care s-a confruntat până acum. Printre acestea, face parte și cel în care artista s-a despărțit de tatăl fetițelor ei. Vedeta a dezvăluit acum modalitatea inedită prin care a reușit să pună capăt suferinței.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului de pe Youtube.

Sonia Argint, părere sinceră despre Andreea Bălan, după ce artista s-a despărțit de fratele ei: „Chestiile astea țin de educație”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel