Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea: ”Timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând”

Captură video Youtube/ Radu Constantin/ George Burcea, Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Radu Constantin/ George Burcea, Instagram

Andreea Bălan a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Andreea Bălan a fost invitată în cadrul podcastului Gândește diferit, realizat de Radu Constantin, unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa cu care s-a confruntat până acum. Prima cumpănă a întâlnit-o în jurul vârstei de 27 de ani, când a fost pusă față în față cu depresia. Chiar dacă era extrem de împlinită pe plan financiar, artista spune că asta nu a fost de-ajuns.

”Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, am avut o relație de opt ani foarte frumoasă, începusem să câștig și financiar, începusem să fie bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru că eu le căutam în exterior. Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Și că dacă nu lucrezi cu tine și nu-ți vindeci traumele din copilărie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior. Și am început să fac terapie, am citit mult în perioada aia și așa am realizat.”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului de pe Youtube.

Andreea Bălan, ADEVĂRUL despre viața sentimentală: Un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu

Când a început vedeta să câștige bani mulți din muzică

Chiar dacă s-a bucurat de un succes real cu trupa Andre, vedeta mărturisește faptul că câștigurile materiale nu au fost pe măsura faimei. Mai mult, după ce a ales să se lanseze solo, Andreea Bălan a întâmpinat mai multe dificultăți, fiind nevoită să recurgă la multe schimbări.

„Am început să câștig financiar bine după mulți ani. Începusem cariera solo, se pierduseră toți banii din Andre. A fost greu când m-am lansat solo la 18 ani, pentru că nu am avut bani, dar am avut parte de ajutorul unei case de discuri care au investit în mine. Ani de zile au durat până să câștig bine și până să-mi fac propriul nume, toată lumea mă asocia cu Andre, a trebuit să mă fac brunetă, ca oamenii să uite. După, a trebuit să fiu mai sexy, ca oamenii să vadă că am peste 20 de ani și să vadă că am crescut. A trebuit să fac niște schimbări radicale de imagine.”, a continuat artista.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Momentul în care artista s-a despărțit de tatăl fetițelor ei a fost unul foarte greu. Aceasta a dezvăluit acum modalitatea inedită prin care a reușit să pună capăt suferinței.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă: „Nici nu mă gândesc la oboseală”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 aug 2022, 09:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience