Andreea Bălan: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit”. Ce avere a strâns artista din muzică

Data publicării:

Recent, Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, a fost invitată la podcast-ul găzduit Jorge, un prieten apropiat al său. Această oportunitate i-a permis să vorbească despre viața sa privată, dar și despre cariera sa muzicală de peste două decenii.

Andreea Bălan e hotărâtă să fie cât mai transparentă și sinceră, potrivit ultimelor apariții ale artistei în mediul online, care nu a ascuns faptul că trece, în plan personal, printr-o perioadă mai grea.  Numai procesul pentru custodie prin care trece, cu cele două fetițe ale sale reprezintă o grijă semnificativă în viața acesteia, cealaltă parte în proces fiind George Burcea, tatăl fetițelor de 4 și 7 ani.

Într-o atmosferă prietenoasă, Andreea Bălan a participat la podcastul lui Jorge, unde a dezvăluit mai multe detalii despre viața privată și cariera de succes pe care o are încă de la 12 ani.

„Dragostea vieții mele. Un milion de euro”

„Jorge: Ce preferi, să găsești dragostea vieții tale sau să găsești un milion de euro?

Andreea Bălan: Dragostea vieții mele. Un milion de euro, îi fac pe ăia. Am făcut milionul. L-am și cheltuit.

Jorge: L-ai și cheltuit?

Andreea Bălan: Păi da.

Jorge: L-ai și făcut la loc?

Andreea Bălan: Da, l-am făcut. În fine, am în bunuri. Casa valorează mult, mai am două apartamente, dar l-am făcut”, potrivit Cancan, extras din podcastul  „Vorba lu’ Jorge Podcast”

 

Luptă aprigă cu tatăl pentru fetițe

În plus, Andreea Bălan a solicitat custodia celor două minore, potrivit Viva.

„Sunt mai multe procese. Procesul pentru copii, de custodie și pentru pensie alimentară, care s-a terminat. Am avut fondul și am făcut Apel la acel proces pentru programul de vizitare și pensie alimentară retroactivă, că nu s-a dat. Iar eu cer în continuare cu custodia exclusivă, mai ales că el s-a mutat în America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusivă, pentru că toate deciziile sunt la mine, aici, și eu am grijă exclusiv de copii. El locuiește acolo, iar mie îmi trebuie hârtii și e complicat.

VEZI ȘI: Andreea Bălan, revoltată de hotărârea instanței, privind custodia fetițelor Alinei Sorescu: „O mare nedreptate. Poate schimbe viața a două suflete”

Pe lângă acesta, mai există un proces de calomnie, pe care i l-am deschis eu lui pentru postările pe care le-a făcut acum mult timp. Dar procesele acestea sunt deschise acum un an și jumătate. Dacă ar fi fost acum, nu le mai dădeam așa o importanță, dar odată ce au fost deschise, merg cu ele mai departe. Acum, la nivelul de înțelepciune la care sunt, nici nu mă gândesc la ele. Se ocupă avocații mei și ele merg în continuare, pentru că așa trebuie.

 

Cu cât trece timpul, nu mă mai interesează acest subiect. Ce mă interesează e să am grijă de fetițele mele, să le fie bine. Dar, într-adevăr, cel de custodie e important pentru că e vorba de logistică, el locuind acolo eu am nevoie de hârtii aici. Și acum Ella intră în clasa l, la școală. Acum e clasa 0 și e nevoie de hârtii, să fie aici, să semneze. Și el nu este', a mai spus Andreea Bălan.

 

Puteți viziona integral podcastul aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel