Andreea Bălan, sărut pasional cu un manelist celebru. Cei doi și-au petrecut noaptea împreună

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a fost surprinsă la brațul unui cântăreț cunoscut de la noi din țară. 

Andreea Bălan s-a despărțit deja de câțiva ani de tatăl copiilor ei, George Burcea. Chiar dacă bărbatul și-a făcut relativ repede o nouă relație alături de Viviana Sposub, arătând mereu oamenilor cât este de perfectă povestea de dragoste dintre ei doi, vedeta nu și-a dorit până acum să se afișeze cu un nou bărbat. Artista povestea în trecut că cine va intra în viața ei nu va trebui să fie doar un partener bun, ci și un tată minunat pentru fetițele ei. Se pare că până acum nu a trecut nimeni testul, întrucât Andreea Bălan nu s-a afișat la brațul nimănui. Totuși, asta nu înseamnă că vedeta își petrece nopțile singură.

Potrivit imaginilor obținute de cancan, solista a apărut pe străzile din Capitală alături de un manelist celebru. Cei doi nu și-au dorit să fie descoperiți,  motiv pentru care toată întâlnirea a avut loc în mașină. Nu au lipsit însă săruturile repetate, semn că între ei doi este ceva mai mult decât o relație de prietenie. Concret, este vorba despre Jador, cel cu care Andreea Bălan a lansat și o piesă curând. Încă de pe atunci, fanii și-au pus un semn de întrebare cu privire la relația care există între ei, întrucât apropierile din videoclip erau foarte pasionale, însă nimeni nu credea că aceștia ar putea fi următorul cuplu din lumea mondenă. 

„Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc.”, ar fi spus Jador, potrivit sursei citate. 

Te-ar putea interesa și: Andrei Aradits nu o suporta pe Andreea Bălan. Actorul, declarații neașteptate: „Nici eu pe ea și nici ea pe mine”

Cum motiva Andreea Bălan faptul că nu și-a refăcut viața după divorț

În trecut, Andreea Bălan argumenta această decizie de a pune viața sentimentală pe planul doi, după ce s-a despărțit de George Burcea. Artista consideră că pentru tați este mult mai simplu acest proces, care pleacă de acasă și își văd de viață, însă mama trebuie să treacă prin mai multe provocări.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Te-ar putea interesa și: Cosmin Seleși îl desființează pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Declarații neașteptate și despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

Cum trebuie să arate noul ei iubit

Așadar, vedeta spunea că orice nou bărbat care va intra în viața ei trebuie să fie un exemplu pentru copiii săi, motiv pentru care întregul proces durează ceva mai mult.

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel