Andreea Bălan s-a îngrășat în America Express: „Am mâncat pâine și biscuiți”. Cum descrie vedeta această experiență

Data publicării:

Andreea Bălan a vorbit despre experiența America Express și despre dificultățile pe care le-a întâlnit în cadrul acestei competiții.

Andreea Bălan s-a întors de puțin timp din emisiunea „America Express”, ce va fi difuzată în curând pe Antena 1. Vedeta a plecat la drum însoțită de colega sa de scenă de la începutul carierei, Andreea Antonescu. Dacă cei mai mulți pleacă cu gândul să câștige premiul cel mare și să reziste până în ultima etapă, vedeta mărturisește faptul că a avut mai multe momente în care și-a dorit să renunțe la tot, de dorul uriaș pe care-l avea pentru fetițele ei. 

”A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea. Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, potrivit spynews.

Andreea Bălan s-a îngrășat în America Express

În timp ce multe vedete au venit de-a lungul timpului cu kilograme în minus din această experiență dură, vedeta spune că, din contră, a venit acasă cu o greutate mai mare. De vină sunt alimentele pe care solista le-a mâncat acolo constant, dar și modul haotic de a face acest lucru.

”M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai.”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan, suma de bani pe care o cere pentru a cânta la un evenient privat

 

 

Cum se menține artista în formă

Deși spune că a acumulat câteva kilograme în plus, vedeta arată în continuare excelent, având o siluetă ca trasă prin inel. În acest sens, Andreea Bălan spunea recent faptul că nu există o alimentație strictă pe care să se axeze, ba chiar își face mereu poftele, însă sportul este nelipsit din viața ei. 

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) plus alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista, potrivit impact.ro

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea: ”Timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând”

 

 

Ce a învățat Andreea Bălan din experiențele grele

Chiar dacă de-a lungul timpului a trecut prin mai multe experiențe dificile, vedeta vede aceste lucruri ca pe niște lecții extrem de pozitive, care au avut un rol destul de important în evoluția sa.

”Călătoriile pe mine mă ajută foarte mult să mă regăsesc, să mă echilibrez, și să îmi dau seama ce îmi place, cine sunt, și să nu mă identific cu brandul pe care l-am creat în România. Fiecare experiență negativă a fost ca o lecție din care eu am învățat, și mi-am indexat foarte bine toate lucrurile mai puțin plăcute din trecutul meu, iar acum mă simt o femeie extrem de liniștită, calculată, și cu o experiență foarte bună.”, a declarat Andreea Bălan.

George Burcea, înțepături subtile la adresa Andreei Bălan: ”Sunt terorizate de câte poze fac. Eu petrec timp de calitate cu fetele mele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel