Alina Sorescu, divorț cu avocați. Care este situația vedetei: „Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere…”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Alina Sorescu
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Alina Sorescu

Alina Sorescu trece prin momente grele alături de fetițele sale. Vedeta este în plin proces cu fostul soț- Alexandru Ciucu, și s-a oferit să prezinte câteva detalii din interiorul situației.

În urmă cu ceva timp a sosit vestea divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie. Situația era total neașteptată, iar cei doi au intentat și un proces cu privire la despărțirea șocantă. Cu toate că nu ar fi o perioadă ușoară pentru nimeni, vedeta a acceptat să dezvăluie câteva dintre detaliile despărțirii.

Vrea să-și facă fetele mândre

Vedeta a fost întrebată dacă ia în calcul o viitoare relație, având în vedere divorțul care se desfășoară în sala de proces sau dacă este destabilizată emoțional, iar răspunsul acesteia a fost:

„Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta. Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine.”, a precizat artista, conform Viva.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, revoltată de hotărârea instanței, privind custodia fetițelor Alinei Sorescu: „O mare nedreptate. Poate schimbe viața a două suflete”

Este foarte apropiată cu fetițele 

De asemenea, diva are parte de mai mult timp liber acum, că nu este partenerul lângă ea, aspect ce îi oferă și mai multă energie pentru fiicele sale, cu care face tot felul de activități:

„Ne place să cântam și să dansăm, dăm spectacole prin casă, meșterim împreună diferite obiecte din materiale la care nu te aștepți, ne place să ne citim povești, să decorăm căsuțe de păpuși, să le povestesc cum erau când erau mici. Suntem foarte apropiate, ca trei surori.”, a mai spus ea, conform sursei citate.

Alina mai spune că, pe lângă muzică, aceasta este încântată și de alte domenii, dar nu se poate gândi acum, deoarece nu are ca scop decât fetițele și profesia, să nu mai adăugăm pe deasupra și procesul istovitor de divorț.

„Din păcate, în această perioadă nu am timp și nici starea potrivită pentru hobby-uri. Mă concentrez pe fete și pe profesia mea. Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere…”, a mai spus artista.

Un subiect conex ar putea fi: Alina Sorescu, singură de Paște. De ce fetițele nu-și vor petrece sărbătorile alături de ea: „Cea mai delicată perioadă din viața mea”

Unde ar alege artista să trăiască, dacă ar avea de ales

Vedeta a călătorit foarte multe încă de mică, dar acest lucru nu este de ajuns pentru a o convinge să părăsească țara natală.

„Da, am călătorit mult încă de mică, mai ales prin prisma activității mele, dar nu mă văd locuind în altă parte decât în țara mea. Sunt foarte legată de cei apropiați mie. Am o familie extinsă foarte unită, un public care mă știe de copil, amintiri… Nu aș vrea să plec nicăieri.”, a punctat Alina Sorescu.

Te-ar mai putea interesa: Alina Sorescu trăiește clipe de coșmar: „Această decizie aduce haos în viața fetițelor”. Ce relație are în prezent cu Alexandru Ciucu

A lansat o nouă piesă în plin divorț

De asemenea, artista a dezvăluit că ar avea planuri de viitor, dar nu poate face multe programări din cauza procesului, fapt ce o împiedică să aibă un parcurs clar pe viitor. Ce știm sigur este că aceasta va lansa o nouă piesă, și nu numai.

„În plan personal nu îmi pot face planuri pe termen lung, având în vedere că încă depindem de procese și hotărâri judecătorești. În plan profesional, lansez în această perioadă o melodie nouă solo, „Schimb de zâmbete, cu un videoclip superb. Voi lansa și cu picii un videoclip nou special pentru Ziua Copilului.

Am, de asemenea, onoarea ca pe 27 mai să fiu invitata lui Al Bano în concertul său aniversar simfonic de 80 de ani, de la Sala Palatului. Iar de 1 Iunie aștept toți copiii, părinții și bunicii într-un spectacol plin culoare și veselie la Arenele Romane. Așa că am multe planuri care mă încarcă cu putere și energie să merg mai departe.”, a zis aceasta, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel