Andreea Bălan, sărut pasional cu un celebru artist. Aurelian Temișan și Pepe, șocați de gestul cântăreței

Data publicării:

Andreea Bălan i-a surprins pe toți, după ce s-a sărutut cu un concurent de la „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan a surprins pe toată lumea cu unul dintre gesturile la care a recurs în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Jurata competiției a fost atât de impresionată de momentul pe care Emilian și colegul său de echipă l-au pregătit, încât s-a lăsat complet purtată de adrenalina momentului.  Cei doi au interpretat piesa Bailando, transformându-se astfel în Enrique Iglesias și Gente De Zona. Celebra artistă a fost copleșită atât de coregrafiile prezentate pe scenă, dar și de carisma celor doi. 

„A fost foarte tare, bestial, un duel foare frumos. Emilian, ești sexy.”, a declarat Andreea Bălan.

După acest comentariu, Sore a intervenit și le-a spus celor doi faptul că, de regulă, Enrique Iglesias obișnuiește să cheme o fană pe scenă, pe care să o sărute. Diva nu a mai stat astfel pe gânduri și s-a ridicat de la masa de juriu, pentru a primi pupicul starului. Atât concurenții, cât și jurații, au fost extrem de surprinși să vadă curajul celor doi de a se săruta pe buze, în direct.

„Emilian, ca să completez ce a zis Andreea, să știi că Enrique Iglesias își alege o fată din public pe care o invită să o pupe pe scenă”, a spus Sore.

„Vreți să vă spun ceva? Iuita lui e în spate.”, a completa și Emi, de la Noaptea târziu.

Andreea Bălan, secretul unui ten perfect. Ritualul pe care îl urmează de la 18 ani: „Asta am învățat de la mama mea”

 

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de dragoste, rodul iubirii lor de pe vremea aceea fiind reprezentat de cele două fetițe pe care aceștia le au împreună. Chiar dacă despărțirea a venit într-un moment neașteptat pentru vedeta care, a suferit foarte mult din această cauză, solista a mărturisit recent faptul că, în acea perioadă, i-a avut aproape pe cei mai buni prieteni ai săi, care au ajutat-o să treacă cu bine peste.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a mai dezvăluit artista în cadrul podcastului Gândește diferit, realizat de Radu Constantin.

Rețeta culinară prin care George Burcea o răsfață pe Viviana Sposub. Fostul soț al Andreei Bălan e un bucătar desăvârșit

 

Ce spunea vedeta recent, cu privire la viața sa sentimentală

Cât despre viața sentimentală din prezent, Andreea Bălan a recunoscut recent faptul că este o femei curtată, care însă nu mai este dispusă să-și facă publică viața privată. 

"Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public."

Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu.", a mai dezvăluit Andreea Bălan, potrivit viva.

Cu ce se ocupă tatăl Andreei Bălan. Săndel Bălan trăiește singur, la Ploiești: „Ea nu-mi mai vorbește de o perioadă lungă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel