Andreea Bălan, dietă cu dulciuri: ”Nu-mi refuz nicio plăcere”. Artista are o siluetă de invidiat

Data publicării:

Andreea Bălan a dezvăluit care este modalitatea inedită prin care reușește să se mențină în formă.

Andreea Bălan se menține într-o formă fizică excepțională, având aceeași greutate de ani de zile. Mai mult, nici cele două sarcini nu au afectat-o deloc pe vedeta care a avut întotdeauna o siluetă ca trasă prin inel. În timp ce unele femei și-ar dori să aibă corpul de invidiat al artistei, alte persoane i-au spus acesteia că ar trebui să  mai pună câteva kilograme în plus, pentru că este prea slabă. Așadar, Andreea Bălan a ascultat întocmai sfatul primit de la fanii săi, motiv pentru care a început să mănânce mai multe... dulciuri. Vedeta spune că are o slăbiciune pentru deserturi, iar, în spirit de glumă, a spus că acesta este modul inedit prin care reușește să se mențină într-o formă atât de excepțională. 

„Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) plus alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista, potrivit impact.ro

Andreea Bălan, apariție incendiară, pe marginea piscinei. Secretul siluetei perfecte: ”Asta mă menține în formă”

 

 

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea

Andreea Bălan a fost invitată recent în cadrul podcastului Gândește diferit, realizat de Radu Constantin, unde a vorbit despre cele mai grele momente din viața sa cu care s-a confruntat până acum. Printre acestea, face parte și cel în care artista s-a despărțit de tatăl fetițelor ei. Vedeta a dezvăluit acum modalitatea inedită prin care a reușit să pună capăt suferinței.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni.”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului de pe Youtube.

 

Când a început vedeta să câștige bani mulți din muzică

Chiar dacă s-a bucurat de un succes real cu trupa Andre, vedeta mărturisește faptul că câștigurile materiale nu au fost pe măsura faimei. Mai mult, după ce a ales să se lanseze solo, Andreea Bălan a întâmpinat mai multe dificultăți, fiind nevoită să recurgă la multe schimbări.

„Am început să câștig financiar bine după mulți ani. Începusem cariera solo, se pierduseră toți banii din Andre. A fost greu când m-am lansat solo la 18 ani, pentru că nu am avut bani, dar am avut parte de ajutorul unei case de discuri care au investit în mine. Ani de zile au durat până să câștig bine și până să-mi fac propriul nume, toată lumea mă asocia cu Andre, a trebuit să mă fac brunetă, ca oamenii să uite. După, a trebuit să fiu mai sexy, ca oamenii să vadă că am peste 20 de ani și să vadă că am crescut. A trebuit să fac niște schimbări radicale de imagine.”, a continuat artista.

Citește și: Ozana Barabancea: ”Tata a făcut primul aparat de dializă din România”. Mama vedetei a murit, din lipsa acestui tratament



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel