Ozana Barabancea: ”Tata a făcut primul aparat de dializă din România”. Mama vedetei a murit, din lipsa acestui tratament

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Mirela Vaida
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mirela Vaida

Ozana Barabancea a dezvăluit detalii neștiute din copilăria ei, care au marcat-o destul de tare pe solistă, la vremea aceea.

Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Mirela Vaida pe Youtube, unde și-a amintit despre cele mai dureroase momente din copilăria sa. Mama solistei s-a îmbolnăvit foarte grav și a sfârșit prin a-și pierde viața, când aceasta avea doar 14 ani. Femeia avea nevoie de un tratament care la vremea aceea nu exista în România, motiv pentru care tatăl vedetei a vrut chiar el să-i pună bazele. Acesta a dus proiectul la final cu succes, însă aprobarea i-a fost dată când deja era mult prea târziu.

„Cel care a făcut primul aparat de dializă din România a fost tatăl meu, mama avea nevoie de dializă, iar în România nu exista. Dar nu i-au aprobat dializa, tata le prezenta planul și a venit Ceaușescu în vizită acolo și nu i-a aprobat. Din cauza aceasta nu a rezistat bolii. El a reușit să facă asta după ce a murit mama. Mama avea o latură creativă și pe mine m-a dus de mică la pian, la școala de muzică, de unde m-au dat afară.”, a declarat Ozana Barabancea în cadrul podcastului de pe Youtube.

Cum a gestionat Ozana Barabancea momentul în care mama sa a murit

Când a suferit această pierdere uriașă, Ozana Barabancea era o adolescentă la început de drum. Vedeta a trecut prin multe încercări în acea perioadă, nu doar din cauza suferinței, cât și din cauza colectivului de la școală și a tatălui ei, care după moartea mamei a părăsit-o pe aceasta și pe sora ei, pentru a se recăsători.

„Am gestionat momentul în care a murit mama mea, pentru că am avut o educație foarte bună. Toate colegele mele începuseră atunci relații cu băieții, m-au exclus din cercul meu și mă simțeam marginalizată, nu eram foarte bine văzută. M-am refugiat în muzică mai mult, am descoperit multe piele greuțe, voiam să stau acasă, să studiez. Și acum sunt marginalizată, doar că acum nu mă mai interesează, sunt mai selectivă. Sora mea m-a susținut. Tata a plecat cu o doamnă atunci, iar după ce s-au despărțit s-a întors la noi. La a doua operație pe cord nu a mai rezistat. Faptul că el a plecat cu o femeie după moarte mamei a mai fost o lovitură, dar l-am iertat.”, a continuat solista.

Ozana Barabancea, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”Am fost paralizată psihic”. Cum se simte acum tânărul

De ce nu și-a refăcut Ozana Barabancea viața

Solista a divorțat de Sorin Terinte, tatăl copiilor ei, în 2004. Chiar dacă de-atunci au trecut foarte mulți ani, aceasta a ales să nu-și refacă viața, iar foarte mulți oameni s-au arătat a fi curioși de-a lungul timpului, cu privire la motivul care stă la baza acestei decizii.

„Nu mi-am refăcut viața pentru că nu am avut încredere. Trebuie să-i oferi acelui om timp, atenție, poate eu nu sunt în stare să ofer ce ar aștepta un bărbat de la mine. Nu cred că am multe de dăruit. E un capitol închis deocamdată, până îmi văd copiii la casele lor cel puțin. Copiii mi-au mai zis, dar e mai bine așa. Într-o relație trebuie doi, trebuie să dai, nu doar să iei.”, a mai dezvăluit Ozana Barabancea.

Citește și: Marin Muraru a murit în urmă cu șase ani. Povestea de dragoste neștiută dintre actor și soția sa: „Ne-am căsătorit foarte tineri, eu eram încă la liceu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel