Andreea Bălan, ADEVĂRUL despre viața sentimentală: Un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu

Data publicării:

Andreea Bălan a dezvăluit dacă există sau nu un bărbat în viața ei personală.

Andreea Bălan nu a trecut prin cea mai bună perioadă, în ultima vreme, aflându-se în plin proces de divorț cu tatăl fetițelor ei, George Burcea. Chiar dacă la momentul respectiv a suferit foarte mult după cel ce i-a fost odată jumătatea, acum artista privește foarte optimistă la o nouă poveste de dragoste. Totuși, Andreea Bălan spune că în momentul în care se va întâmpla acest lucru, își va ține partenerul departe de ochii curioșilor.

"Statusul meu relaţional nu îl voi mai discuta public. Consider că este suficient cât s-a ştiut şi discutat în trecut despre relaţiile mele de iubire. E momentul să îmi trăiesc iubirea departe de presă şi de public.", a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.

"Cred că destinul este scris de noi"

"Cred că destinul este scris de noi înainte să ne încarnăm într-o mică măsură, în rest avem liberul arbitru şi tot ceea ce trăim sunt manifestările noastre conştiente, dar mai ales inconştiente. Atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim, prin urmare orice situație din viaţa noastră a fost atrasă de noi, fiind pe o anumită frecvență energetică în acel moment. Orice este posibil în viață dacă ne dorim, simțim, credem, vizualizăm şi acționăm.", a continuat aceasta.

Condiția surprinzătoare pe care Viviana Sposub i-a pus-o lui George Burcea: „E grav! Ne-am așezat la masă și i-am explicat situația”

Andreea Bălan recunoaște că este curtată

Artista a dezvălui chiar că, în momentul actual, este curtată de anumiți bărbați, care își doresc o relație de dragoste cu frumoasa artistă. Chiar dacă aceasta are un statut destul de impunător în societate, fiind una dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi din țară, Andreea Bălan spune că acest lucru nu-l va intimida pe bărbatul pe care-l va alege să-i fie partener, pentru că știe exact ce fel de tipar își dorește.

"Da, sunt curtată, iar un bărbat puternic care ştie ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu.", a mai dezvăluit Andreea Bălan.

Nu îmi lipseşte absolut nimic

Când vine vorba despre dorințe sau planuri de viitor, vedeta spune că nu s-a gândit la așa ceva, pentru că în prezent are tot ce își dorește. 

"Am învăţat să trăiesc prezentul şi să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu fetele mele şi cu persoanele pe care le iubesc. Îmi doresc să mă bucur de tot ceea ce am realizat până în prezent, sa fim sănătoși, iar restul va veni de la sine. Nu îmi lipseşte absolut nimic.", a continuat aceasta.

Andreea Bălan a cerut custodie exclusivă pentru fetele sale. De câte ori are voie George Burcea să le viziteze pe Clara și pe Ella

George Burcea și Viviana Sposub își doresc să facă nuntă

În timp ce Andreea Bălan încă așteptă prezența masculină potrivită în viața ei, fostul ei partener de viață trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub. Cei doi își doresc să se căsătorească cât mai repede, însă bărbatul mai are de încheiat câteva socoteli cu mama copiilor lui.

"Cred că mai avem de așteptat până la nuntă, până la copii. Luăm totul treptat, fiecare etapă a relației. El mai are treburi de rezolvat și atunci nu cred că ar trebui să grăbim lucrurile. Ne bucurăm de moment.

Abia aștept să fiu mireasă și să fiu mamă. Dar, cum am spus, nu vreau să mă grăbesc, vreau să vină totul de la sine și cu siguranță, când va dori Dumnezeu și când va veni momentul se va întâmpla și mă voi bucura atunci de ce mi se întâmplă.", a mai declarat Viviana Sposub, pentru Ego.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel