Sonia Argint, părere sinceră despre Andreea Bălan, după ce artista s-a despărțit de fratele ei: „Chestiile astea țin de educație”

Sursa foto: Andreea Bălan și Sonia Argint, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan și Sonia Argint, instagram/ colaj foto

Sonia Argint a dezvăluit care este relația dintre ea și Andreea Bălan, după ce artista s-a despărțit de fratele ei.

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălăn și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Argint. Chiar dacă au ținut totul departe de lumina reflectoarelor, cei doi s-au afișat împreună în câteva ipostaze tandre iar toată lumea ar fi crezut că vor ajunge în fața altarului.  Potrivit unor surse, citate de CANCAN.RO, cei doi ar fi pus punct relației și ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Niciunul nu a oferit detalii despre acest subiect, dar potrivit sursei citate anterior, totul ar fi pornit de la certurile care au avut loc în ultima perioadă. Tiberiu Argint nu ar fi îmbrățișat ideea de căsătorie și familie cu mulți copii, iar asta ar fi dus la certuri și discuții mai aprinse, precizează sursa citată anterior. 

Sonia Argint, părere sinceră despre Andreea Bălan

Artista s-a înțeles foarte bine cu familia lui Tiberiu Argint, în special cu sora acestuia. Se pare că cele două au rămas prietene chiar și după ce artista a decis să pună punct relației cu Tiberiu. 

„Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr”, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Sonia Argint Ionescu. 

Sora lui Tiberiu Argint a mărturisit că nu are foarte mult timp la dispoziție să se întâlnească cu Andreea Bălan, mai ales acum că artista este plecată la show-ul „America Express”.

„Timpul este foarte puțin la dispoziție și nu prea avem când”, a precizat ea. Atunci când Andreea Bălan forma un cuplu cu Tiberiu Argint, Sonia avea numai cuvinte de laudă la adresa artistei. „Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, spunea în urmă cu ceva timp prezentatoarea de la TVR.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 11:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience