Andreea Antonescu rupe tăcerea. De ce nu a fost prezentă vedeta la nunta mamei sale: „Îi urez noroc și fericire. Este un subiect închis”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la nunta mamei sale. 

Mioara, mama Andreei Antonescu s-a căsătorit recent cu bărbatul cu care are o relație de foarte mulți ani, în SUA. De la fericitul eveniment a lipsit, însă, chiar fiica Mioarei Antonescu. 

Andreea Antonescu, motivul pentru care nu a fost prezentă la nunta mamei sale

Nunta dintre Mioara Antonescu și Karol Szekeres a avut loc în Statele Unite ale Americii. Andreea Antonescu a declarat că nu a putut să fie prezentă la fericitul eveniment din viața mamei sale deoarece Sienna a început școala în România și, în plus, Victoria, fiica cea mică, este prea mică pentru un zbor atât de lung. Cu toate astea, vedeta recunoaște că se bucură pentru mama sa și îi dorește multă fericire și noroc. 

„Da, eu sunt cu fetițele în România, îmi ocupă tot timpul. E o veste minunată, mă bucur, îi urez noroc și fericire. Întodeauna îmi plac evenimentele plăcute și oamenii fericiți. Întotdeauna m-am bucurat să dau o stare bună oamenilor din jurul meu, să fiu un umăr pe care pot să vină să plângă, indiferent că este vorba de oameni foarte... sau oameni cu care am interacționat mai puțin.”, a declarat Andreea Antonescu pentru Antena Stars.

Andreea Antonescu, adevărul despre mesajele dintre ea si Cătălin Bordea

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Antonescu a fost întrebată de subiectul legat de Cătălin Bordea. Vedeta susține că toate informațiile apărute nu sunt adevărate, iar pentru ea acest subiect este unul închis. 

„Este un subiect închis, nu mă cobor la a deschide un asemenea subiect. E neadevărat. Nu am de ce să dau explicații.”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Ce le-ar fi povestit Cătălin Bordea prietenilor săi

Potrivit Click, apropiații lui Bordea l-ar fi dat pe acesta în vileag cu privire la anumite conversații care ar fi avut loc între el și Andreea Antonescu. Comediantul le-ar fi povestit prietenilor săi că artista i-ar fi trimis mesaje noaptea târziu, însă discuțiile dintre ei și faptul că ăl aducea pe fostul soț în discuție, l-ar fi făcut pe Cătălin Bordea să pună capăt conversației dintre ei. 

„M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea”,  ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, potrivit Click.ro.  

Citește și: De ce produse nu se desparte niciodată Carmen Brumă. Sunt esențiale pentru orice femeie: „În trusa mea trebuie să existe neapărat”

Cornel Constantiniu trăiește din pensia de handicapat, la 78 de ani. Cum se simte artistul, după 30 de ani de luptă cu boala Parkinson: "A decis să nu se plângă față de situația sa”

Le-au dat alt copil la Maternitate. Situația traumatizantă prin care au trecut Ema Oprișan și Răzvan Kovacs: „Am auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta”

Mioara Roman, probleme grave de sănătate. Mama Oanei Roman se simte din nou rău: ”Nu e bine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel