Mioara Roman, probleme grave de sănătate. Mama Oanei Roman se simte din nou rău: ”Nu e bine”

Data publicării:

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme grave de sănătate. Oana Roman a făcut tristul anunț.

 

Starea de sănătate a Mioare Roman s-a agravat din nou. Oana Roman a fost cea care le-a mărturisit fanilor că trece printr-o perioadă grea și asta pentru că mama sa nu se simte deloc bine. 

Mioara Roman, probleme grave de sănătate

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit internauților că mama sa se află din nou în stare gravă, motiv pentru care este foarte anxioasă, mai ales că trebuie să se descurce singură, având numeroase responsabilități zilnice.

”Azi am avut un moment în care am căzut mental un pic pentru că mama iar nu e bine și aștept să vedem analizele și să decidă doamna doctor dacă trebuie sau nu dusă la spital. Am luat-o pe Isa de la școală și mi-a fugit pământul de sub picioare de oboseală și stres. Se mai întâmplă. Mereu renasc și mai puternică, dar nu pot fi ipocrită să mă arăt vouă în formă dacă nu sunt în formă. Iau o pauză Și revin în forță”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cum a luat Oana Roman decizia de a-și interna mama 

Chiar dacă a fost pusă la zid în repetate rânduri pentru decizia de a-și interna mama într-un centru special, Oana Roman nu a ținut cont de gura lumii și a făcut tot ce a crezut ea că este mai bine și ce a crezut că îi va prelungi viața Mioarei Roman. Mai mult, nu este vorba despre un simplu centru de îngrijire, ci despre unul de lux, situat la Snagov, unde fosta soție a lui Petre Roman beneficiază de servicii de 5 stele, pe care nu și le poate permite orice român de rând. 

„Este cel mai bun lucru pe care-l puteam face, pentru a-i prelungi viața, lucru pe care mulți oameni nu-l înțeleg. A spus și Dan Capatos într-o emisiune: „Decât să trăiască acasă în chinuri și fără demnitate, nu mai bine trăiește mai mult într-un loc care merită?”. Eu am primit aceste valori de la familia mea, eu sunt recunoscătoare pentru că am fost crescută într-o altă mentalitate. Aceste degenerări cogninitive sunt foarte rapide, iar știința nu a dezvăluit anumite modalități de a le spune stop sau de a le da înapoi și atunci lucrurile au evoluat rapid, din păcate. Dacă ea acum doi ani era încă bine, acum nu mai e așa. Prima dată am fost cu ea în urmă cu aproape doi ani într-un centru, am mai adus-o acasă, nu a fost bine, după care într-o zi a trebuit să înțelegem că pentru ea cea mai bună variantă ca această degenerare să fie ținută sub control este să stea într-un loc în care să primească aceste îngrijiri.”, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. 

Cât plătește Oana Roman pentru acest confort

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel