Andreea Antonescu a aflat sexul bebelușului. Artista se pregătește curând să nască pentru a doua oară

Data publicării:

Andreea Antonescu a dezvăluit dacă va avea un băiețel sau o fetiță.

Andreea Antonescu este în culmea fericirii, de când a aflat faptul că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta își va ține curând puiul în brațe, fiind deja în al treilea trimestru de sarcină. Și, dacă până acum, artista nu a dezvăluit dacă va fi mama unei fetițe, din nou, sau a unui băiețel, a venit momentul cel mare. Andreea Antonescu este foarte apropiată de comunitatea sa de fani, motiv pentru care și-a dorit să împărtășească această veste importantă pe rețelele de socializare. Așadar, vedeta va fi din nou mămică de fetiță!

„După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanuv suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră”, a fost textul transmis de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Andreea Antonescu, decizie neașteptată după ce a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară: „Da, este adevărat”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Andreea Antonescu, sarcină fără probleme

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a adus-o pe lume pe Sienna, Andreea Antonescu spune că sarcina decurge perfect normal, fără nicio problemă. Artista s-ar fi așteptat ca totul să fie mai greu, însă este fericită datorită contextului și situației actuale.

„E foarte ușor, deși mă așteptam să fie un pic mai greu, pentru că au trecut câțiva ani buni. E foarte ușor! Sunt super mândră de tot ce trăiesc acum”, a spus cântăreața la Antena Stars.
 

Mai mult, aceasta dezvăluia faptul că nu este tipul de graviduță care să aibă pofte, ci își continuă viața în același ritm, ca până acum. 

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață", a dezvăluit Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

VEZI și: Andreea Antonescu iubește din nou. Cine este bărbatul misterios

 

 

Artista a participat la America Express, fără să știe că este însărcinată

În urmă cu ceva timp, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au întors din experiența vieții lor, America Express, acolo unde cele două au făcut echipă. Chiar dacă și atunci avea bebelușul în pântec, artista nu știa nimic despre acest lucru, aflând vestea cea mare chiar la întoarcerea în țară. 

„America Express te ajută foarte mult pentru dezvoltarea spirituală, dacă ești pe drumul ăsta, dacă vrei să te autocunoști. Stai fără telefon mult timp, ești departe de casa ta, familia ta, și ești doar cu tine. Și pe mine  m-a ajutat foarte mult acest proiect. Mă bucur mult că am acceptat și am plecat. Nu știam că Andreea e însărcinată, dar nici ea nu cred că știa. Dacă știa cred că nu venea. Nu a avut simptome, pentru că probele erau grele și adormeam imediat, nu avea timp.”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii Xtra Night Show. 

VEZI și: Andreea Bălan s-a îngrășat în America Express: „Am mâncat pâine și biscuiți”. Cum descrie vedeta această experiență



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel