Andreea Antonescu iubește din nou. Cine este bărbatul misterios

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram

Andreea Antonescu a dezvăluit faptul că este într-o nouă relație.

Andreea Antonescu își va schimba prefixul anul acesta, sărbătorind vârsta de 40 de ani. Acest lucru nu a împiedicat-o însă pe vedeta să-și găsească sufletul pereche. Aceasta nu vrea să-i dezvăluie identitatea noului partener, care nu este o persoană publică.

„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit playtech.ro

Iubitul Andreei Antonescu este mai tânăr decât ea

„Așa s-a întâmplat, dar nu e vina mea! Însă nici nu mă voi plânge pentru asta!

Nu știu cum crede lumea că sunt, dar eu mă consider o fire atentă, care nu mă dau repede dusă într-o parte sau alta. În viața nu am avut decât două povești de dragoste. Una a durat ceva mai mult de cinci ani, iar cealaltă, cea cu fostul soț, vreo 14. Și poate că povestea cu Traian nu s-ar fi terminat, dacă nu ne-ar fi despărțit două continente.

E mai greu să reziști în condițiile astea! Viața îți oferă tot felul de provocări și reacțiile noastre sunt diferite. Dar dacă nici astea nu sunt niște semne ale statorniciei, atunci nu știu ce altceva aș putea invoca!”, adaugă ea.

Artista își dorește o relație de lungă durată

Andreea Antonescu a spus faptul că intră într-o relație, doar în momentul în care este foarte sigură că acea persoană este potrivită pentru ea. Mai mult, artista nu-și dorește aventuri trecătoare, ci doar relații de lungă durată.

„Nu intru într-o relația spunându-mi că pentru o vreme mă pot distra pentru scurt timp. Pentru o lună sau două! Nici vorbă! Dacă decid să fac un anume pas, atunci sunt implicată trup și suflet, cum se spune!

Nu o fac pentru o lună, două, trei, nouă! Plec de fiecare dată cu dorința de a ne fi bine, mie și partenerului meu. Asta se întâmplă și acum și sper să avem și o doză de noroc, necesară unei relații. Dacă lucrurile vor evolua așa cum ne dorim, atunci voi oferi noi amănunte. La momentul oportun!”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel