Andreea Antonescu, decizie neașteptată după ce a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară: „Da, este adevărat”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, instagram

Andreea Antonescu a luat o decizie radicală, după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. 

În urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de iubitul meu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!  Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!  Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!”, a scris Andreea Antonescu în dreptul imaginii în care își dezvăluie burtica de gravidă. 

Andreea Antonescu, decizie important, după ce a aflat că este însărcinată.

La scurt timp după ce vedeta a aflat că va deveni mamă, aceasta a luat o decizie importantă. Mai exact, Andreea Antonescu a declarat că nu va mai urca pe scenă în această perioadă. 

„Da, este adevărat, nu voi mai merge la concerte”, a spus-o chiar vedeta pentru Playtech.ro

Cine e tatăl copilului

În primăvara acestui an, artista dezvăluia că și-a refăcut viața după divorț, însă nu a dat detalii despre identitatea noului ei iubit.


„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, a dezvăluit Andreea Antonescu, potrivit playtech.ro


Iubitul artistei este jurnalist

O dată cu anunțul despre sarcină, artista a dezvăluit și identitatea iubitului ei. Este vorba de Victor Vrînceanu, un cunoscut jurnalist și celebru prezentator tv, în prezent realizator la ProSport și redactor șef Cancan


Andreea Antonescu urmează să împlinească 40 de ani pe data de 7 septembrie. Artista mai are o fiică din primul mariaj.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel