Andreea Antonescu, apariție surprinzătoare. Cum arată vedeta la aproape o lună după ce a născut

Data publicării:

Andreea Antonescu radiază de fericire, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. 

Andreea Antonescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși au trecut câteva saptămâni de când a născut, fanii au rămas surprinși când au văzut cât de bine arată artista. Andreea Antonescu s-a fotografiat în oglindă, chiar înainte de a merge cu micuța sa la spital, pentru a face un cotrol la inimă, pe care i l-au recomandat medicii. 

Cum arată Andreea Antonescu, la aproape o lună după ce a născut

Andreea Antonescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Vedeta le-a mărturisit că a fost la un control de rutină cu bebelina. Potrivit acesteia, totul este în parametrii normali, iar micuța este foarte bine. 

„Dragii mei, am pus un story în care eram cu bebelina la medic. Am văzut că m-ați întrebat dacă e totul bine cu ea. Da, e totul foarte bine. Am fost și am făcut o ecografie de inimuță, ecografie care e obligatorie în prima lună de viață a oricărui nou-născut și rezultatele au fost foarte bune. Mulțumim încă o dată pentru griji. Bebelina e aici, cumințică, doarme”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram.

Andreea Antonescu: „Am mai trecut prin niște emoții foarte mari”

La scurt timp după ce a născut, Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză neașteptată din partea mamei sale, dar și a fiicei sale.

„Am născut o fetiță de nota 10, este o superbitate, este atât de drăgălașă și de cuminte, este perfectă, mai am o fetiță perfectă! Mulțumesc lui Dumnezeu, nu știu ce am făcut bine în viața asta de am copii așa de perfecți.

Este cea mai mare bucurie, cea mai mare fericire și voi părinții mă înțelegeți. Pe lângă asta, ieri am mai trecut prin niște emoții foarte mari, pentru că am avut parte de o surpriză pe care nu am bănuit-o și nu m-am așteptat o secundă, ce a determinat să-mi crească tensiunea la 18. Eu nu am probleme cu tensiunea și nu am avut niciodată în viața mea, dar emoția pentru că am născut și voiam să o văd pe bebelina și înainte de toate mi-am dorit să fiu sănătoasă și surpriza care a urmat, pe care n-am bănuit-o o secundă, efectiv m-a copleșit. Mi-am dat seama că sunt un om fericit, am trăit fericirea supremă ieri. Mă simt foarte bine, azi m-am și dat jos din pat. Vă las în story-ul următor o poză să înțelegeți de ce surpriză am avut parte”, a povestit Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, copleșită de emoții, unde a postat o fotografie în care apare alături de mama, dar și de fiica ei cea mare. 

Citește și: ”Aici nu poți să te prefaci. Aici îți cad toate măștile!”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, așa cum nu le-ai mai văzut niciodată

„Întâlnirea dintre noi este un miracol”. Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Care este motivul divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura: „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”

Boboteaza 2023. Părintele Florin Ioniță, despre puterea apei sfințite: „Chiar și în slujbă se spune „Dă-le Doamne sănătate celor care vor gusta din ea” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel