Andra, DIETĂ. Ingredientul care a ajutat-o să slăbească 7 KG în timp record: Nu țin regim draconic

Data publicării:
Andra, foto Instagram
Descriere foto: Andra, foto Instagram

Andra a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme în timp record.

Artista a acumulat câteva kilograme în plus în timpul pandemiei, dar cu ajutorul unui truc destul de banal, a reușit să scape de ele. 

Andra arată spectaculos, după ce a reușit să slăbească 7 kilograme în doar două luni, dar fără o dietă drastică. Artista și-a dorit să renunțe la kilogramele în plus și a ținut o dietă deloc drastică, în urmă căreia și-a schimbat total apariția. 

Andra a mai spus că în pandemie a mâncat foarte mult, deoarece a simțit că este meritul ei, după 20 de ani de carieră, fără niciun fel de restricție.

"Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite", a declarat artista.

Trucul care a ajutat-o să slăbească
 

"Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc. Mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate", a spus Andra.

"Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi", a mai spus artista.

Citește continuarea pe DC Medical și află ce mănâncă artista pentru a se menține



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel