Mihai Onilă divorțează de soția sa, Laura, iar motivul este unul surprinzător. Ce se întâmplă între cei doi: „Ne place. Așteptăm actele de divorț”

Data publicării:

Mihai Onilă a anunțat că divorțează de soția sa, Laura. Motivul este unul total neașteptat. 

Este divorțul momentului în showbizul românesc. Mihai Onilă a decis să divorțeze de soția sa, Laura, femeia care l-a ajutat să treacă peste pierderea fiicei sale. Fostul solist al trupei AXXA și femeia au dezvăluit și motivul surprinzător pentru care au luat această decizie. 

Mihai Onilă divorțează de soția sa, Laura, iar motivul este unul surprinzător

Mihai Onilă a surprins pe toată lumea, după ce a declarat că el și soția sa au depus deja actele de divorț și așteaptă verdictul judecătorilor. Potrivit celor doi, despărțirea este doar în acte, iar motivul este unul total neașteptat. Mai exact, fostul solist al trupei AXXA și Laura  își doresc să fie recunoscuți ca soț și soție și în România, astfel că o să se căsătorească din nou pe teritoriul țării natale. 

„Ne-am căsătorit în Belgia, dar am aflat că nu este recunoscută în România. Se poate recunoaște prin mai multe proceduri legale, dar durează ani de zile. Nouă ne place să ne căsătorim de mai multe ori.

Ne căsătorim anul ăsta. Așteptăm actele de divorț din Belgia, apoi ne căsătorim”, au dezvăluit Mihai Onilă și soția sa, Laura, într-un interviu acordat de curând pentru Antena Stars. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Mihai Onliă a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soția sa, Laura. 

„Online, ne-am văzut online. Am făcut împreună câteva cursuri de spiritualitate, reiki. Totul funcționa la un nivel oficial, până într-un moment în care mi-a cerut ceva și ne-am văzut față în față. Atunci a fost ca un boom, ca o explozie în care am zis ‘wow’. Am descoperit că avem aceleași semne pe corp, cele din naștere sau accidentări. Mâna mea stângă, mâna lui dreaptă, cumva ne-am adunat la un puzzle și am format un tablou. Inclusiv alunițe”, au mai spus Mihai Onilă. 

Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale

Mihai Onliă a trecut prin momente de coșmar, după ce fiica sa s-a stins din viață.  În 2016, aceasta lui fusese diagnosticată cu o boală incurabilă, iar medicii i-au zis că mai are doar șase luni de trăit. Cu o zi înainte de împlinirea celor șase luni, Ioana Emily Hope a murit, lăsând în urmă multă durere. Artistul a intrat în depresie și cu greu a reușit să se vindece. 

„Ne-am trezit într-o zi că i s-a închis mâna și piciorul stâng, începuse să șchioapete. Am sunat la doctor, iar doctorul a zis să mergem la spital. Am mers, iar doctorul de acolo a zis că nu e nimic. Am zis totuși că nu e normal să se întâmple asta, am insistat. Și ne-a zis să lăsăm copilul o noapte pentru a face investigații. A doua zi, doctorul ne-a sunat și mi-a zis că e grav:  „Copilul va pleca în șase luni”. Cu o zi înainte de șase luni s-a stins. Am zis gata. Pentru că eu transferasem sufletul meu în copilul meu și a plecat , atunci am zis că și eu trebuie să plec.”, a spus artistul, în cadrul podcastului lui Artene.

Citește și: Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei sale. Cum a reușit să treacă peste gândul sinuciderii: „Nu puteam merge, îmi căzuse părul, făcusem diabet”

„Gata! Lumea mea a apus” Cât de mult s-a schimbat viața lui Florin Zamfirescu de când a decis să se pensioneze. Artistul, dezvăluiri emoționante: „A fost un șoc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel