Cui revine moștenirea lăsată de Petrică Mâțu Stoian. Artistul avea o avere de aproximativ 250.000 de euro

Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian
Descriere foto: Captură video Youtube/ Petrică Mâțu Stoian

Sora regretatului artist Petrică Mâțu Stoian a dezvăluit cum se împarte averea lăsată de acesta.

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut, lăsând în urmă o avere de aproximativ 250.000 de euro, potrivit ego.ro. Acesta deținea două mașini de lux, câștiga bani din drepturi de autor și avea și o sumă pusă de bani pusă deoparte. În acest sens, sora regretatului artist a dezvăluit cui va reveni această moștenire.

”Nu am fost încă să luăm lucrurile din casa din Craiova, unde Petrică a locuit în ultimii ani. Avea două mașini, care rămân familiei, și drepturile de autor. Nu mi le dă mie, le împărțim între noi, moștenitorii, eu am mașina mea, nu-mi trebuie. Împărțim banii, după vânzare, între mine, sora mea și nepoți. Costumele populare ale lui Petrică încă le avem, nu am hotărât ce vom face cu ele. Mai avem de închis firma pe care o deținea. Eu nu sunt bine deloc, sunt supărată, nu ne vine a crede nici acum, mai văd pe Facebook că toată lumea postează câte ceva în amintirea lui. L-a iubit lumea, pentru că era foarte spiritual pe scenă, lumea îl îndrăgea.”, a spus Maria Tărchilă, sora regretatului cântăreț, potrivit sursei sitate.

Cauza morții artistului

Vestea că artistul Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață a șocat o țară întreagă, dar i-a îndurerat foarte tare și pe apropiații artistului, printre care și multe persoane publice. Starea sa de sănătate s-a degradat rapid, iar, în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a-l salva, acesta a pierdut lupta cu viața.

„Era speriat, nu avea cum să fie altfel. Starea lui nu a fost deloc bună, medicii au fost mereu lângă el. A făcut bronho-pneumonie. Covid a lăsat nişte sechele, a fost vorba despre covid-ul lung, a dus boala pe picioare o perioadă de timp. Şocul septic a intervenit rapid. Era pe tratament pe anticoagulant pentru evitarea producerii de cheaguri. E vorba despre insuficiență multiplă de organe. Șocul septic distruge și vasul de sânge, departe de ce poate face covid-ul. Deoarece ficatul nu știe să proceseze cum trebuie, se face o supradozare. El lua şi înainte de Covid acest coagulant.”, a povestit un medic, potrivit aceleiași surse.

Jeni Nicolau, DEVASTATĂ de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „A plecat cu o tristețe...”

Constantin Enceanu, unul dintre artiștii extrem de afectați de această pierdere

Constantin Enceanu nu a depășit încă moartea fulgerătoare a celui mai bun prieten al său, Petrică Mâțu Stoian. Chiar dacă au trecut deja opt luni de când regretatul artist s-a stins din viață, Constantin Enceanu spune că în continuare păstrează numărul acestuia în telefon, dar și mesajele pe care cei doi și le scriau frecvent. Mai mult, interpretul de muzică populară a mărturisit faptul că nu a fost la mormântul prietenului său de prea multe ori.

„Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat. Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo... Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru Click!

Petrică Mîțu Stoian a sunat-o pe Maria Loga cu puțin timp înainte de a muri. Ce i-a spus artistei: "Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 12 aug 2022, 17:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience