Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu: „Mi-a ieșit o analiză destul de proastă” Ce interdicții i-au pus medicii

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Țurcașiu, sursa foto: Facebook
Descriere foto: Anca Țurcașiu, sursa foto: Facebook

Anca Țurcașiu a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată, în urmă cu mai mulți ani. 

Anca Țurcașiu se numără printre cele mai frumoase apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta arată impecabil la vârsta de 53 de ani, dând clasă chiar puștoaicelor de 20. Cu toate astea, în trecut, Anca Țurcașiu a trecut prin momente delicate, după ce s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu

Recent, vedeta a fost invitată în cadrul podcast-ului Adinei Alberts, acolo unde a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. Mai exact, Anca Țurcașiu s-a confruntat cu o inflamație articulară puternică, după ce a intrat la menopauză. Atunci, medicii i-au recomandat vedetei să renunțe la carne și lactate. 

”După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, deci ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. Habar nu am ce înseamnă ele, nici nu prea mă interesează. Atpo era valoare foarte mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre cei cinci specialiști în reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate. Păi carne eu nu mănânc de 30 de ani, dar lactate? Nu am cum să renunț la lactate, pentru că nu știu să mănânc decât brânză cu brânză, adică eu nu pot să renunț. Unul dintre ei mi-a spus: Bine, treaba dumneavoastră. Și am avut eu așa un moment de... Știi cum e când spune cineva faci ce vrei, dar o să mori, eu îți spun să nu mai faci asta. Și am spus ce ar fi să încerc, eu pot orice pe pământul ăsta. Am zis să văd dacă omul ăsta are dreptate. Da, întrețin o inflamație articulară, mi-au explicat. Mi-am dat seama că e adevărat. Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație, chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.

 Anca Țurcașiu, secretul frumuseții, la 53 de ani

Anca Țurcașiu se poate mândrii cu un corp perfect, la 53 de ani. Cu toate astea, vedeta recunoaște că nu a avut grijă de ea, însă este de părere că adevărata frumusețe vine din interior.

„Nu m-am îngrijit toată viața mea. Niciodată nu am avut grijă de mine. Am călărit drumurile patriei cu bagajele în spinare, până la 3 dimineața, toată viața mea. Nu am avut grijă de mine, recunosc. Acum am început să am grijă de mine, m-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu, încerc să-i dau hrană în fiecare zi. Frumusețea vine din atitudine, vine din expresie, din fericire. Un om fericit este frumos întotdeauna”, a spus Anca Țurcașiu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Anca Țurcașiu: „Mă tot plângeam că m-am îngrășat”

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel