Anca Țurcașiu, idee de prânz rapid pentru dietă: „Am improvizat o salată”. Ingredientele simple de care ai nevoie

Data publicării:

Anca Țurcașiu și-a inspirat fanii cu o rețetă rapidă de dietă.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai de succes actrițe din țara noastră, care are în continuarea programul extrem de plin. Totuși, dacă pe vremuri artista spune că avea tendința de a-și neglija propria persoană de dragul familiei sau de dragul carierei, în prezent, aceasta nu este dispusă să-și mai lase sănătatea pe planul doi. Vedeta este unul dintre cei mai mari promotori ai unui stil de viață sănătos și a unei diete cât mai echilibrate, astfel încât și în zilele în care este pe fugă, găsește imediat o variantă de masă rapidă, care să-i ofere toți nutrienții esențiali, dar care să aibă, în aceeași măsură, și sațietate. Asta s-a întâmplat și de această dată, când Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor săi prânzul rapid pentru care a optat.

„Am zile în care nu am timp să gătesc și atunci improvizez. Am improvizat o salată cu fasole verde dintr-un borcan pe care-l aveam în frigider, cu o conservă de ton și cu o ceapă. Puțin sos de soia și niște mirodenii.”, a spus Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Anca Țurcașiu se mută din țară? Mesajul care a pus în alertă fanii: „Elimin iernile din viața mea”

Motivația și disciplina, cheia unei silueta de vis

Sunt deja ani buni de zile de când Anca Țurcașiu își petrece toată vara pe litoral. Vedeta nu merge acolo să se răsfețe sau să se relaxeze, ci este implicată în diferite proiecte, care o țin în priză întreaga zi. Cu toate acestea, actrița mărturisește că nu uită să-și dedice zilnic timp activității fizice, care are un rol extrem de important când vine vorba de silueta sa perfectă.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

VEZI și: Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Este vegetariană de peste 20 de ani

Un alt secret al siluetei Ancăi Țurcașiu mai este și faptul că aceasta a renunțat să mai mănânce carne de peste 20 de ani. Acest lucru a venit de la sine, povestește actrița, care spune că niciodată nu a avut o pasiune pentru aceste produse. Mai apoi, și lactatele au fost tăiate de pe lista artistei, care se bazează preponderent pe produsele vegetale.

„La 20 de ani am renunțat să mănânc carne. Sunt o persoană căreia nu i-a plăcut carnea. Când am plecat de-acasă nu am mai mâncat natural. După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză foarte proastă. M-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre ei mi-au zis să renunț la carne și lactate. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate”, a mai declarat Anca Țurcașiu, în același podcast.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Așadar, lista alimentelor pe care Anca Țurcașiu le consumă zilnic este una destul de restrictivă, dar care îi oferă, în același timp, actriței toți nutrienții de care are nevoie pentru a se menține cât mai sănătoasă și energică.

„Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă, nu iau suplimente”, a încheiat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel