Anca Țurcașiu se mută din țară? Mesajul care a pus în alertă fanii: „Elimin iernile din viața mea”

Data publicării:

Anca Țurcașiu s-a săturat de perioadele reci din România. Care este pasul pe care ar urma să-l facă în această privință.

Anca Țurcașiu a avut gânduri mari în ultima perioadă. Ea a transmis un mesaj fanilor ei, mesaj care i-a pus pe foarte mulți pe gânduri.

Vedeta a divorțat deoarece nu se putea regăsea pe sine, iar dezvoltarea personală care a urmat ulterior i-a făcut pe mulți să creadă că s-a „reinventat”. 

Vezi și: Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Vedeta sugerează că ar dori să „migreze” către țări mai calde, nemaidorind iernile din România. Ei i-ar plăcea foarte mult să aibă parte de o vară continuă, chiar dacă, și în România, potrivit opiniei publice, iernile nu au mai fost la fel de aspre ca acum ceva ani.

Ancăi i-ar plăcea foarte mult să petreacă timpul „pe un țărm de mare”, iar gândul de a vinde absolut sugerează o eventuală mutare:

„Dragostea mea pentru un țărm de mare e nemăsurată... Mă gândesc foarte serios la a-mi vinde toate paltoanele, cizmele, căciulile, mănușile etc. pentru ca, la un moment dat, să elimin iernile din viața mea trăind din octombrie până în mai pe undeva pe planeta asta, unde este vară. Ce ziceți?”, a scris artista pe contul său de Instagram, notează Click!

Vezi și: Anca Țurcașiu, decolteu amețitor la plajă. Actrița și-a etalat silueta de invidiat în vacanță

Vedeta a închiriat câteva săptămâni un apartament în Thailanda, acolo unde a petrecut momente foarte frumoase, dar nu a fost de ajuns. Anca Țurcașiu dorește să meargă mai departe și să trăiască cu adevărat viața într-o presupusă țară exotică, acolo unde iarna nu se face foarte simțită:

„Am ales anul ăsta o altfel de vacanță. Trei săptămâni într-un apartament, ca și cum aș locui aici (și tot mi se pare puțin...). Să mă gospodăresc cu hrana, cu transportul, cu toate. Vreau să trăiesc această experiență.”

Mai mult de atât, de la o atitudine sugestivă, vedeta transmite că ia foarte tare în serios gândul de „a elimina cu totul iernile din viața ei”, alarmându-i pe fani în acest fel. De asemenea, mesajul pare să fi fost trimis târziu, întrucât le spune urmăritorilor să îi ureze „vise frumoase”.

„Pentru că mă gândesc foarte serios în viitor să elimin iernile din viața mea... Vom vedea ce va fi. Acum doar vreau să mă bucur de fiecare clipă. Sunt foarte obosită acum. Urați-mi vise frumoase! Vă îmbrățișez!”, a mărturisit ea pe platforma de socializare.

Vezi și: Anca Țurcașiu, rețetă de rulouri cu dovlecel și ou. Este sănătoasă și potrivită pentru orice dietă

Nu este prima declarație de acest fel a vedetei, ea mai povestit fanilor săi cum a reușit să se „reinventeze” în trecut, mai ales după divorțul de care a avut parte. Și de această dată, vedeta încheie mesajul prin urări frumoase adresate admiratorilor ei:

„Toată lumea îmi spune că m-am reinventat. Da, am reușit să mă regăsesc, după un șoc emoțional puternic, m-am înălțat, am zâmbit, am depășit greul, acceptând ce mi-a oferit viața, am apelat la ajutorul celor dragi care mi-au fost alături. Putem. Eu pot orice. Trecem pe aici atât de repede, încât trebuie doar să avem grijă de noi. Să facem din fiecare zi o bucurie!
Așadar, ține doar de alegerile noastre din viața asta ca să putem fi bine, fericiți!
Nu pierdeți TIMPUL! Cel mai prețios dar.... Vă îmbrățișez! Noapte bună!
AVEȚI GRIJĂ DE VOI!”,a  fost mesajul Ancăi în online.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel