Anca Țurcașiu, idee de mic dejun de dietă. Așa se menține actrița în formă, la 53 de ani: „Asta este masa mea de dimineață”

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu le-a dezvăluit fanilor cum arată meniul său pentru micul dejun.

Anca Țurcașiu are o disciplină exemplară, la vârsta de 53 de ani. Actrița a uitat de mut timp de ceea ce înseamnă o dietă și și-a conturat un adevărat stil de viață în prezent, ghidat pe o alimentație extrem de sănătoasă și pe activitate fizică regulată. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceasta arată senzațional, iar din dorința de a-și îndruma și comunitatea să-i urmeze exemplul, actrița postează adesea în mediul online antrenamentele, dar și mesele după care se ghidează zilnic. Dacă în trecut, aceasta a venit cu diferite variante pentru masa de prânz sau cină, acum a dezvăluit o alternativă sănătoasă de mic dejun.

„După antrenament urmează, evident, și micul dejun. Pentru că am fost întrebată în nenumărate mesaje „Ce mănânci”, „Ce faci”, iată că vă arăt din când în când cum arată mesele mele și rutina mea zilnică. Am preparat aceste două ouă bio. Atenție de unde le cumpărați. Un sfat foarte bun este acela să aveți pe cineva de încredere, ar fi minunat, de la țărani sau bio din magazine. Le-am pus într-o tigaie fără ulei, amestecate cu puțină sare, piper, asta e tot, jumătate de avocado și jumătate de castravete verde. Asta este masa mea de dimineață, prima masă din zi.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Anca Țurcașiu, idee de prânz rapid pentru dietă: „Am improvizat o salată”. Ingredientele simple de care ai nevoie

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Disciplina și motivația sunt cuvintele care o caracterizează

Este clar că nu poți avea o rutină atât de sănătoasă fără multă motivație, dar și o disciplină pusă la punct, iar Anca Țurcașiu spune că este ghidată zilnic de acești doi termeni. Chiar dacă vara, spre exemplu, când activitatea profesională este în continuare una foarte intensă, actrița nu reușea să se pună niciodată în pat prea devreme, aceasta spune că adesea își sacrifica orele de somn, în favoarea mișcării.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Stau toată vara pe litoral de 30 de ani, lucrez acolo. Într-o vară mi-am impus ca în fiecare dimineață, cu toate că adorm foarte târziu, în jur de 1:00-2:00, nu contează, să mă trezesc la 7:00 și la 7:05 să fiu pe plajă pentru 6-7 kilometri de mers alert. Am făcut asta în fiecare zi timp de 3 luni. Nu conta că mi-era rău”, a povestit Anca Țurcașiu, în podcastul Adinei Alberts.

Citește și: Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Nu mai consumă carne de ani de zile

Pentru foarte multe persoane, meniul Ancăi Țurcașiu ar putea părea cu adevărat imposibil, întrucât mesele ei au la bază doar legume și proteine vegetale. Actrița dezvăluia în trecut faptul că a renunțat de mult timp la a mai consuma carne, lucru care pare că îi priește din plin. Mai mult, aceasta mărturisește că a fost sfătuită de medici în să facă această alegere alimentară.

„La 20 de ani am renunțat să mănânc carne. Sunt o persoană căreia nu i-a plăcut carnea. Când am plecat de-acasă nu am mai mâncat natural. După ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit. Mi-a ieșit o analiză foarte proastă. M-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre ei mi-au zis să renunț la carne și lactate. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate”, a mai declarat Anca Țurcașiu, în același podcast.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel