Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Data publicării:

Anca Țurcașiu a împărtășit cu fanii ei un moment foarte special.

Anca Țurcașiu se află în cea mai bună perioadă a vieții ei, iar fericirea se vede pe chipul actriței, care radiază din toate punctele de vedere. Ajunsă la vârsta de 52 de ani, frumoasa vedetă este într-o formă fizică excelentă, astfel încât se pozează ori de câte ori prinde ocazia în costum de baie. Ce i-a impresionat și mai mult pe fani, recent, a fost un instastory făcut de aceasta, prin care își arăta afecțiunea față de un armăsar. Aflată în vacanță, Anca Țurcașiu obișnuiește să îl viziteze pe acesta de fiecare dată când merge la  mare, numindu-l prietenul ei.

”El este Prinț, el este iubitul meu, Prinț, din fiecare an. Acum mă pupă, da iubitule.”, a spus Anca Țurcașiu pe instastory.

Ulterior, vedeta a postat și o fotografie pe pagina sa de Instagram, unde le-a reamintit fanilor despre ”prietenul” ie.

”Vă reîmprospătez memoria. El este prietenul meu. Prinț. În fiecare an.”, a scris Anca Țurcașiu în descrierea fotografiei.

Care este secretul Ancăi Țurcașiu, prin care se menține veșnic tânără

Și, pentru că mulți oameni au fost curioși să-i afle ritualurile de frumusețe ale vedetei, dar și cele mai ascunse secrete, prin care reușește să se mențină veșnic tânără, Anca Țurcașiu s-a decis să își dezvăluie trucurile. Pe lângă dieta și mișcarea pe care o face regulat, aceasta spune că mai are încă un truc. Nu este vorba de alimentație, de data aceasta.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea., a declarat Anca Șurcașiu potrivit click.

Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: "Dacă o să mi se pună copilul în brațe...". Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți

Anca Țurcașiu se spală și pe corp cu această apă alcalină

Și, pentru că este atât de interesată de modul în care arată pielea ei, vedeta spune că, pentru corp folosește același tip de apă. Rezultatele sunt uimitoare, spune ea.

"Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă.", ne-a spus Anca Turcașiu.

Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”

Actrița este vegetariană de aproximativ 20 de ani

O influență foarte mare pentru silueta ei o mare are și stilul de viață, care este unul foarte sănătos. Anca Țurcașiu este vegetariană de aproximativ 20 de ani. Chiar dacă aceasta refuză să mai mănânce carne complet spune, în același timp, că nu recomandă neapărat acest stil de viață, care nu este pentru oricine.

„E un stil de viață, , nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Gheorghe Gheorghiu își pune casa la vânzare: ”Prețul este ușor negociabil”. Cât costă locuința artistului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel