Anca Țurcașiu NU vrea să devină bunică: "Dacă o să mi se pună copilul în brațe...". Care este motivul pentru care actrița nu vrea nepoți

Data publicării:

Anca Țurcașiu a vorbit despre faptul că nu este pregătită să devină bunică.

Anca Țurcașiu a devenit de curând soacră, după ce fiul ei a ajuns în fața altarului cu aleasa inimii lui, la finalul lunii aprilie. Familia artistei s-a mărit astfel, pentru că încă de atunci aceasta a spus că mai are încă un copil. Cu toate acestea, chiar dacă multe femei abia așteaptă momentul când vor deveni și bunici, Anca Țurcașiu spune că ea nu este pregătită încă de acest lucru. Vedeta nu-și mai dorește să crească încă un copil si va face asta doar dacă va fi obligată, spune ea.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a povestit amuzată Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Anca Țurcașiu apelează mereu la ajutorul specialiștilor, când vine vorba de păr

Când vine vorba de îngrijirea personală, vedeta spune că apelează doar la ajutorul specialiștilor, pentru că nu vrea să dea greș sau să își strice podoaba capilară. Actrița face acest lucru și din cauza faptului că are părul creț, în realitate, chiar dacă fanii o știu în cea mai mare parte din timp cu el drept. Anca Țurcașiu stă cu părul ei natural doar în vacanță, unde nu reușește să meargă la specialiști.

„Nu mi s-a întâmplat să-mi stric părul. Merg doar la specialiști, dar având în vedere că părul meu este foarte creț, foarte creț, îngrozitor și enervant de creț, merg foarte des să mă coafez pentru că nu îmi place deloc forma aceea naturală. Vara nu am încotro și îl mai port așa, nici nu mă recunoști pe stradă dacă mă vezi.

În vacanță sunt cu părul creț și în permanent cu pălării și șepci pe cap, ca să nu mă văd. Mi-l prind, îl leg acolo să nu-l mai văd. Am învățat și eu  să-l aranjez. Astă vară am reușit numai că mi l-am cam stricat că nu prea mă pricep eu cu peria, cu placa, cu din astea, și atunci în vara asta am promis că nu o să mi-l îndrept singură”, a mai povestit Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu, ALIMENTUL care o menține veșnic tânără: "Costă, dar sănătatea e mai importantă"

Actrița a învățat să se machieze singură

Și, pentru că meseria în care activează necesită ca aceasta să fie mereu aranjată, Anca Țurcașiu spune că a învățat să se machieze singură. Artista face asta încă de la o vârstă fragedă, de când și-a început cariera. 

„Eu am început să cânt de la 16 ani, de atunci aveam turnee, așa că am început să mă machiez de atunci. Ba chiar am făcut asta cu marie bucurie ca să zic așa. Am și studiat și în facultate, am făcut 4 ani de machiaj cu unul dintre cei mai mari profesioniști din domeniu, nea Tomiță de la TVR.

Pot să zic că m-am machiat singură. Ține de simțul estetic până la urmă, nu trebuie neapărat să ai multe școli ca să poți să te machiezi. Ce-i drept nu am nici două mâini stângi. Datorită, să spunem așa, pentru că până la urmă a fost un lucru bun ce mi s-a întâmplat, am învățat să mă machiez datorită meseriei în care am intrat”, a mai declarat artista.

„Nu ai cum să arăți așa”. Anca Țurcașiu a făcut furori la un eveniment monden. Siluetă impecabilă, la 52 de ani FOTO

„Îmi mai aduc aminte și de pudra mamei”

„Mai există și acum celebrul creion Ada. Prin provincie, pe la magazinele din satele și comunele din România, jur că mai există. E cel mai bun creion pentru ochi. Îl mai folosesc și acum. Îmi mai aduc aminte și de pudra mamei care mirosea frumos, parcă și acum simt mirosul în nări al pudrei aceleia”, a mai declarat Anca Țurcașiu.

Gheorghe Gheorghiu rupe tăcerea despre relația cu Anca Țurcașiu: „Era narcisistă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel