Anca Țurcașiu, decolteu amețitor la plajă. Actrița și-a etalat silueta de invidiat în vacanță

Data publicării:

Anca Țurcașiu și-a etalat silueta de invidiat la plajă, printr-un costumd e baie foarte provocator.

După o vară plină de muncă și de evenimente, în care a fost preponderent plecată de acasă, Anca Țurcașiu și-a făcut bagajele și a mers să se relaxeze. După cum era de așteptat, vedeta a ales o destinație exotică, în care i se permite încă să facă plajă și să-și etaleze silueta de invidiat, lucru care se și întâmplă. Extrem de activă cu fanii săi, actrița postează foarte des fotografii din locația de vis în care a plecat, iar instantaneele de la plajă nu lipsesc nici ele. 

Ajunsă la vârsta de 53 de ani, celebra artistă are o siluetă perfectă, iar aparițiile sale par mai îndrăznețe de la o zi, la alta. Acest lucru este reflectat și de ultima postare făcută de Anca Țurcașiu în mediul online, acolo unde aceasta a optat pentru un costum de baie extrem de sexy și provocator. Acesta este format dintr-o piesă, decupată la mijloc, pentru a-i evidenția talia perfectă, dar și foarte decoltat. 

„Diminețile mele perfecte așa arată. Să aveți o săptămână ușoară și bună!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei. 

Citește și: Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Sportul, esențial în viața sa

Chiar dacă mărturisește că nu întotdeauna a avut parte de o rutină și de un stil de viață foarte atent construit, Anca Țurcașiu spune că sportul nu a lipsit niciodată din viața sa. Meseria i-a impus să aibă mereu măsurile perfecte, spune ea, astfel încât nu și-a permis să  aibă probleme cu kilogramele în plus. 

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat. Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a spus aceatsa într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Anca Țurcașiu, rețetă de rulouri cu dovlecel și ou. Este sănătoasă și potrivită pentru orice dietă

 

Secretul pentru un bronz perfect

Cât despre bronzul perfect, actrița are și aici un truc. Se știe faptul că Anca Țurcașiu iubește soarele, însă aceasta nu riscă să-și pună în pericol sănătatea, motiv pentru care se expune doar la un anumit interval orar. Dacă respecți aceste sfaturi, nu vei mai avea nevoie de protecție solară, iar culoarea arămie va persista și ea mai mult timp, susține ea. 

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, ne-a mărturisit artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel