Anca Țurcașiu a înfuriat internetul cu meniul ei de Paște vegan: „Prosteală. Pune mâna și mănâncă”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, supă de legume, captură video TikTok
Descriere foto: Anca Țurcașiu, supă de legume, captură video TikTok

Anca Țurcașiu s-a hotărât să le arate admiratorilor săi cu ce preparate se delectează la masa de Paște, însă reacțiile nu au fost atât de pozitive.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu este vegană de peste 20 de ani de zile, actrița reușind în acest fel să atingă formele ideale chiar și la vârsta de 52 de ani. Totuși, în timp ce foarte mulți admiratori o felicită pe vedetă pentru reușitele sale, dar și pentru ambiția de are dă dovadă de atât de mult timp, alții o pun la zid pe aceasta pentru alegerile culinare pe care le face. Ultima postare însă de pe rețelele de socializare a Ancăi Țurcașiu i-a înfuriat pe internauți, care i-au adresat acesteia mai multe cuvinte dure.

Anca Țurcașiu s-a decis să le arate celor din comunitatea sa cu ce se răsfață la masa de Paște, astfel încât să nu mănânce carne, dar să-și mențină și silueta, în același timp. În timp ce românii au mâncat pentru câteva zile drob, friptură de miel și cozonac, celebra actriță s-a delectat cu o supă de legume și... salată. Fanii nu au lăudat-o pentru alegerile făcute, ci, din contră, i-au sugerat să consume mâncare „adevărată” și să lase „prosteala”.

„Tu ce mănânci în zi de sărbătoare? Friptură de miel? Nu, mănânc supă de legume și mai mănânc tocăniță de ciuperci cu salată verde. Poftă bună!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu, pe TikTok. 

„Prosteală”/ „Și în post mâncăm omletă” / „Vai de capul tău”, „Pune mâna și mănâncă” / „Daaa, un fel de iarbă”, sunt doar câteva dintre comentariile negative primite de artistă. 

Te-ar putea interesa și: Imagini de senzație cu Anca Țurcașiu, în lenjerie intimă. Fanii au rămas uimiți: „Cu silueta ta, poți eclipsa multe modele”

 

@anca.turcasiu.official

Hristos a înviat! Poftă bună!

♬ sunet original - Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu este vegană de peste 20 de ani

Sunt peste 20 de ani de când Anca Țurcașiu s-a decis să renunțe definitiv la consumul de carne, dar și la toate celelalte alimente pe bază animală. Dieta ei este una bine pusă la punct, iar abaterile de la stilul de viață din prezent sunt făcute extrem de rar, spune ea. 

"De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt", mai spunea Anca Țurcașiu, conform eva.ro.

VEZI și: Anca Țurcașiu, secretele din spatele look-ului ei de invidiat. "Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui."

Nu i-a fost greu să renunțe la carne

Chiar dacă pentru foarte mulți este greu să conceapă viața fără carne, Anca Țurcașiu spune că nu a fost niciodată înnebunită după acest preparat, motiv pentru care a eliminat-o ușor din alimentație. 

„N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui.

Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea.  Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine.

Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, declara vedeta acum ceva timp, într-o emisiune tv, despre decizia ei de a renunța la carne.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel