Anca Țurcașiu a dezvăluit DIETA pe care o urmează de mai mulți ani. Alimentele la care a renunțat complet: „Nu mai există pentru mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Țurcașiu uimește cu silueta pe care o are. La 51 de ani, artista arată ca un manechin. Iată dieta pe care o urmează.

Anca Țurcașiu a devenit vegetarian în urmă cu mai mulți ani. Deși nu a renunțat la carne din obiective de sănătate sau pentru că ar fi avut probleme cu greutatea, întregul ei organism a avut de câștigat, Artista spune că analizele medicale îi ies perfect și că singurul motiv pentru care a renunțat la carne este gustul. Nu i-a plăcut niciodată să mănânce carne. 


N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mănânc din când în când pește. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea”, a spus Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Anca Țurcașiu a refăcut scena memorabilă din „Miss Litoral”. Cât de mult s-a schimbat vedeta: „Eram mai plinuţă atunci, la 20 de ani”

Vedeta a realizat că analizele ei erau perfecte, chiar dacă îi lipseau alimentele de origine animală din alimentație, așa că a continuat să se hrănească cu alimente vegetariene. 

„Mâncam doar ce puteam alege de pe masă fără carne, pentru că nu-mi plăcea. Ulterior s-a dovedit că analizele mele erau foarte bune și am mers pe drumul ăsta și mă simt foarte bine. Aș vrea să dau timpul înapoi, să mănânc carne dimineața, la prânz și seara și să văd care-i diferența. Este imposibil”, a mai mai spus artista. 

A scos din alimentație și lactatele 

Mai mult, vedeta spune că are grijă să nu îi lipsească niciun nutrient esențial din alimentație. Consumă foarte mult pește și deși evită complet lactatele și carnea, își ia proteinele și grăsimile din surse vedetale. 

Am o singură masă mai consistentă, la care mănânc o salată bogată, cu de toate. Am grijă să am în frigider câte puțin din toate, legume, semințe și ton sau alt pește. Prepar la prânz un castron mare de salată. Durează zece minute. În rest, mă descurc cu alte gustări, fructe, etc. Mâncare multă, la ore fixe. Mic dejun consistent, gustare la ora 11:00, masa de prânz la 13:00 – 14:00, gustare la 16:00 și ultima masă la 17:00. Mănânc 5 mese pe zi. Orice medic îți spune: mănânci și slăbești. Dar trebuie să știi ce să mănânci, cât să mănânci și cum. Nimic prăjit, nimic gras, nimic dulce, nimic sărat. Am eliminat complet grăsimile. Cașcavalul și telemeaua nu mai există pentru mine”, a încheiat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel