Anca Țurcașiu a refăcut scena memorabilă din „Miss Litoral”. Cât de mult s-a schimbat vedeta: „Eram mai plinuţă atunci, la 20 de ani”

Data publicării:

Au trecut 31 de ani de la momentul în care Anca Țurcașiu făcea furori în filmul „Miss Litoral”.

În urmă cu 31 de ani, Anca Țurcașiu debuta ca actriță în filmul „Miss Litoral”, în care a avut câteva scene memorabile. A filmat în costum de baie dar și nud.

Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a refăcut scena în care dădea proba pentru concursul de frumusețe și trebuia să treacă printr-un șablon al unei siluete perfecte. 

La 31 de ani distanță, vedeta nu doar că a reușit să treacă proba cu brio, dar se pare că timpul a trecut altfel pentru Anca Țurcașiu. Artista arată chiar mai bine decât la 20 de ani. 
 „Eram mai plinuţă atunci, la 20 de ani”, admite Anca Ţurcaşiu. „Acum sunt într-o formă mai bună”, i-a spus ea lui Cătălin Măruţă, la PRO TV.

Filmul a făcut-o celebră


Vedeta și-a amintit de emoțiile pe care le-a trăit la lansarea filmului. 
 „Mi-ați adus aminte de zilele de filmare de atunci și m-ați emoționat teribil. S-a filmat în 1990, atunci aveam 20 de ani, am plecat și la Ialta, a fost o perioadă absolut minunată din viața mea. Nici nu prea știam bine ce e cu mine pe atunci. Cel mai impresionant moment a fost la premieră, când am ajuns pe Magheru, la Scala, eram cu Ioan Luchian Mihalea, eu eram la volan și tot ce era gri pe Magheru, nu era niciun afiș, nicio lumină, nicio reclamă și era un poster de vreo șapte, zece metri cu mine, în costum de baie, pe Magheru. Și când am văzut de la volan ce mi se întâmplă, a fost foarte emoționant. Îmi tremura piciorul pe ambreiaj”, a spus actrița la PRO TV. 


I-a fost jenă de scenele nud

Vedeta își amintește că la premiera filmului i-a fost rușine să privească scenele în care apărea nud și că se ascundea sub scaun. 

„Am filmat și mai puțin decât în costum de baie. Nu știi? A fost foarte greu, a fost primul film după Revoluție care a avut niște scene mai sexy, să spunem. Regizorul Mircea Mureșan a făcut în așa fel încât să ne simțim foarte confortabil. (…) La premieră am stat sub scaune. Nu m-am uitat, nu am putut să mă uit, îmi era jenă, imaginează-ți, eram un copil”, a mai adăugat Anca Țurcașiu, care nu a mai mâncat carne de 31 de ani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel