Virgil Ianțu, secretul unei relații de durată. Cum se înțelege prezentatorul cu soția sa: „Relația nu trebuie cu forța”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul pe care îl folosește pentru întreținerea relației sale cu Roxana.

Celebrul prezentator TV, Virgil Ianțu, a fost prezent în podcastul lui Măruță- Acasă la Măruță, unde a abordat mai multe subiecte despre viața sa personală, dar și profesională. În ceea ce-l privește, Virgil Ianțu are o carieră de succes în televiziune și o are ca parteneră de viață pe Roxana Alexandru de peste 20 de ani. Cei doi nu sunt căsătoriți deoarece nu vor să stea după acte, duă cum au și precizat în trecut aceștia. Memorabil este momentul când s-au dus la preot pentru a primi binecuvântarea Divinității, însă fără succes, deoarece preotul le-a cerut actul de căsătorie, conform viva.ro.

Ce iubește Virgil Ianțu la Roxana, partenera sa

De asemenea, Virgil Ianțu s-a aflat în fața unor întrebări personale la întâlnirea cu Măruță, întrebări care au impresionat publicul prin sinceritatea lor. Astfel, Măruță l-a întrebat pe invitatul său dacă dragostea față de partenera sa, Roxana, nu s-a diluat, iar răspunsul a uluit:

„Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii...este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea, toată”. Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo. Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a spus vedeta.

VEZI Și: Doliu în lumea literaturii. Scriitorul bosniac Dzevad Karahasan a murit la vârsta de 70 de ani

VEZI Și: Marian Godină, lăsat fără permis chiar de un coleg de-al său. Ce a spus polițistul în apărarea sa: „Nu era cazul de localitate acolo”

Secretul unei relații fericite și sănătoase

Măruță l-a mai întrebat pe Virgil dacă a întâlnit vreo cumpănă în relația lui cu Roxana de-a lungul celor 20 de ani. Virgil a răspuns pe îndelete și a dezvăluit mai multe detalii despre viața sa personală.

„Cumpănă reală, nu. Am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar probabil era o perioadă normală cred, când făceam juriul la megastar, ieșeam destul de mult, apăruse Tribute, clubul, și acolo eram cu prietenii, dar din dorința de a sta cu prietenii și ieșeam cam mult din casă. Ea niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie, și nici nu i-am dat ocazia și nici să zică „Dar nu te duce la Tribute”, amândoi am avut libertate, ne-am acordat-o și asta ne-a apropiat. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie făcută cu forța. Trebuie să existe dragoste reală de ambele părți.”, a precizat Virgil Ianțu.

VEZI Și: O tânără a îmbrăcat peste 6 kg de haine ca să scape de taxa de bagaje în avion. Ce a pățit apoi. "A fost cam jenant" - Video

VEZI ȘI: Spectacolul ''Nu sunt eu'', cu Maia Morgenstern, deschide Festivalul ''Buzău/Iubeşte/Teatru''

Puteți viziona integral podcastul aici: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel