Anca Pandrea, operată de urgență: „Am făcut hemoragie”. Ce intervenție a suferit actrița

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Andra Pandrea a ajuns pe mâinile medicilor, din nou, cu o problemă la ochiul stâng, de data acesta.

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, când a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Îndrăgita actriță a leșinat de mai multe ori în casă, a avut COVID-19, dar s-a confruntat și cu mai multe probleme respiratorii. Acum, se pare că aceasta se confruntă cu noi probleme de sănătate, care au adus-o direct pe masa de operație. Concret, Anca Pandrea a suferit o intervenție la ochi, după ce a făcut o hemoragie destul de severă.

„Am avut probleme la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna doctor Monica Pop, crezând că am altceva. Apoi am făcut hemoragie și am fost operată la Policlinica Washington. M-au pansat, îmi pun picăturile și trebuie să am grijă, să nu pățesc ceva. Inițial am crezut că am alte probleme după vacanța din vară. Dar momentan s-a rezolvat și trebuie să fiu atentă și să nu-mi între praf în ochi”, a povestit Anca Pandrea, potrivit click!

VEZI și: Anca Pandrea și-a schimbat stilul de viață, la 76 de ani. Obiceiul nou adoptat de actriță

 

Anca Pandrea a fost de curând internată în spital

Se pare că probleme se țin lanț de îndrăgita actrița, care, în ultima vreme, și-a petrecut foarte mult timp în spitale. Aceasta povestea în urmă cu ceva timp cum s-a dus să-și facă un set de analize de rutină și, dacă la spital totul era în regulă, în momentul în care a ajuns acasă, artista s-a prăbușit la pământ. Calvarul nu s-a încheiat însă, pentru că au mai urmat și alte clipe de coșmar pentru Anca Pandrea, ce prezenta mai multe simptome îngrijorătoare.

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă.

Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă. Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a continuat actrița, potrivit impact.ro

VEZI și: Anca Pandrea refuză să mai iasă din casă: ”Am tot chemat ambulanța. Mi-e frică”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă actrița

 

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit recent și care este motivul din cauza căruia leșina, în ultima vreme. Problema era de la mâncarea, după cum spunea chiar ea, pe vremea aceea. Vedeta s-a confruntat foarte mult timp cu această problemă, căreia i-a dat foarte greu de capăt.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta, potrivit impact.

Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel