Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingă

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Hinnom Hiram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Hinnom Hiram

Anca Pandrea a dezvăluit care este dorința  pe care nu a putut să i-o împlinească soțului ei, Iurie Darie. 

Anca Pandrea a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Iurie Darie, care s-a stins din viață deja de aproximativ 10 ani. Actorul Iurie Darie a murit pe 9 noiembrie 2012, în urma unei boli incurabile. Deși au trecut câțiva ani buni, Anca Pandrea a recunoscut că nu a trecut peste moartea soțului său și este în continuarea devastată de durere. Mai mult decât atât, vedeta păstrează zeci de poze cu regretatul actor pentru a-i păstra vie amintirea.

Regretul Ancăi Pandrea

Anca Pandrea a mărturisit că merge aproape zilnic la mormântul soțului ei.

 „Nu este mormânt. E un pat mai rece pentru Iura. El este tot timpul cu noi. (…) Emoțiile vin din dragoste. Îmi tremură și mâinile numai când mă gândesc. Mă bucur că pot să mai merg și pot să mai vin pe la el”, a declarat Anca Pandrea.

De asemenea, văduva lui Iurie Darie a recunoscut că soțul ei și-a dorit foarte mult o fetiță, însă din cauza problemelor medicale, aceasta nu a mai putut rămâne însărcinată.

„De fapt, a fost mai mult dorința lui Iura, aceea de a avea o fetiță cu actrița. „Iura și-a dorit foarte mult să avem un copil, dar eu, după multe chiuretaje n-am mai reușit. Am făcut și tratament, dar nu am reușit.

Mă gândesc că dacă era un copil, dragostea amândurora ar fi fost pentru acel pui de om, dar dragostea mea a fost doar pentru Iura”, a spus Anca Pandrea în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

De necrezut ce a făcut cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit

Anca Pandrea a mărturisit că, în noaptea când soțul ei a murit, a ținut în brațe trupul acestuia.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează.” a declarat în trecut Anca Pandrea pentru playtech.ro

Anca Pandrea și-a dorit foarte mult ca strada pe care a locuit Iurie Darie să îi poate numele. Deși nu a primit niciun răspuns până acum, văduva lui Iurie Darie încă speră la o minune. 

„Am cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada pe care am locuit eu și Iura să fie redenumită Iurie Darie. N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie.” a spus Anca Pandrea

Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie

”Suntem un cuplu în continuare. E treaba lor dacă nu cred. Cel care comentează un cuplu, așa cum suntem eu și Iura, înseamnă că n-a iubit niciodată și nu știe ce înseamnă să iubești, nu poți să explici. Mi-a spus așa un domn care mi-a făcut horoscopul: ”Doamna Pandrea, părticele din sufletul lui Iurie sunt la dumneavoastră, iar părticele din sufletul dumneavoastră sunt la el, de aceea nici moartea nu vă poate despărți. Mi s-a spus că așa ceva nu s-a mai întâlnit, că de aceea putem comunica!”, a spus Anca Pandrea, potrivit ego



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel